Betmasters.gr: Γιουβέντους μεν, αλλά.

Ο επαναληπτικός του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Μονακό, μονοπωλεί το ενδιαφέρον της ημέρας!


Τρίτη και δεύτερος γύρος ημιτελικός στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Γιουβέντους υποδέχεται τη Μονακό στο Τορίνο με στόχο να "σφραγίσει" το εισιτήριο στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Το 0-2 του πρώτου αγώνα δίνει σαφές προβάδισμα στους "μπιανκονέρι" όμως πόσο σίγουροι είμαστε ότι οι Μονεγάσκοι θα πετάξουν "λευκή πετσέτα";

Δες όλες τις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος!

Στο Μονακό η Γιουβέντους έδειξε "τα δόντια της" απέναντι στους Μονεγάσκους και πήρε το πρώτο ματς με σκορ 0-2. Σαφώς και μιλάμε για ένα "σκορ πρόκρισης", ειδικά όταν η ομάδα που καλείται να το υπερασπιστεί είναι η Γιουβέντους των Μπουφόν, Μπονούτσι, Κιελίνι που δεν τρώει γκολ "ούτε με αίτηση"! Ο Ιγκουαΐν αποδείχτηκε "killer" αφού έπαιξε τέλεια το ρόλο του χωρίς την μπάλα και με τα δυο γκολ που σημείωσε έγραψε τ' όνομα του με πλατιά γράμματα στην ιστορία της αναμέτρησης.

Απέναντι τους όμως θα είναι η Μονακό. Μια Μονακό που το καλοκαίρι κανείς δεν υπολόγιζε. Και να που έχει φτάσει ν' απέχει μόλις μια νίκη από τον τίτλο στη Γαλλία, εκθρονίζοντας την παντοκράτειρα, Παρί. Και να που έχει φτάσει στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας αποκλείσει Μάντσεστερ Σίτι και Ντόρτμουντ! Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και οι παίκτες του δεν πρόκειται να πάνε στο Τορίνο για τουρισμό. Θα παλέψουν και θα διεκδικήσουν όσες πιθανότητες τους αναλογούν!