Betmasters.gr: Μαθήματα Αγγλικών

Τρίτη με Πρέμιερ Λιγκ, Play-off στην Τσάμπιονσιπ και λίγο ΝΒΑ.


Φαίνεται πως σιγά - σιγά οι ρυθμοί του ποδοσφαίρου (και του μπάσκετ) τείνουν να γίνουν καλοκαιρινοί. Προσοχή όμως. Ως προς την ποσότητα των αγώνων. Όχι προς την ποιότητα. Ίσα-ίσα που πλέον τα ματς μπορεί να γίνονται λιγότερα (ειδικά τις καθημερινές) αλλά η σημασία τους πολλές φορές μεγαλώνει πολύ! 

Τρίτη λοιπόν, η πρώτη ουσιαστικά μέρα της αθλητικής / στοιχηματικής εβδομάδας, δεδομένου ότι την Δευτέρα γίνονται τα τελευταία ματς της εκάστοτε αγωνιστικής. Τι έχουμε την Τρίτη; Έχουμε Αγγλία. Πρέμιερ λιγκ με δυο παιχνίδια και Τσάμπιονσιπ με play-off ανόδου. Έχει και μπασκετάκι για τους ξενύχτηδες με ματσάρα στο ΝΒΑ!

Μάθε για τις Νόμιμες Εταιρείες Στοιχήματος!

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Δυο ματς εξ αναβολής στην Πρέμιερ Λιγκ. Άρσεναλ - Σάντερλαντ και Μάντσεστερ Σϊτι - Γουέστ Μπρομ. Το ενδιαφέρον περιορίζεται στους γηπεδούχους και στα δυο ματς. Η Άρσεναλ είναι 5η με 69 βαθμούς.  Η Σίτι είναι 4η με 72 βαθμούς. Η Λίβερπουλ προπορεύεται των δυο με 73 βαθμούς κι ένα ματς περισσότερο. "Κανονιέρηδες" και "πολίτες" θα τα δώσουν όλα για να πλησιάσουν οι μεν και να προσπεράσουν οι δε, την ομάδα του Κλοπ. Μην ξεχνάμε ότι η 3η θέση δίνει απευθείας εισιτήριο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.  

Στην Τσάμπιονσιπ, η Ρέντινγκ υποδέχεται τη Φούλαμ για το ποια ομάδα θα πάσει στον τελικό των play-off. To πρώτο ματς ήρθε 1-1 και ο επαναληπτικός είναι τελείως "ανοιχτός". Χρειάζεται να θυμίσουμε νομίζω πως ο τελικός των play-off της Τσάμπιονσιπ είναι το "πλουσιότερο ματς στο ποδόσφαιρο". Μόνο πέρσι η Χαλ πήρε 170 εκατομμύρια λίρες όταν κέρδισε την Σέφιλντ Γουένσντεϊ (κι υποβιβάστηκε εν τέλει χθες). 

Τέλος, για τους "ξενύχτηδες" υπάρχει το ΝΒΑ (04:00). Και όταν λέμε ΝΒΑ εννοούμε τελικούς Δυτικής Περιφέρειας. Εννοούμε Γουόριορς εναντίον Σπερς! Το πρώτο ματς έληξε με 113-111 για τους "πολεμιστές" έπειτα από τρομερό come-back από το -25! Το δεύτερο προμηνύεται εξίσου συναρπαστικό.