Betmasters.gr: Πιστεύετε στα θαύματα;

Ημιτελικά Τσάμπιονς Λιγκ με Μαδριλένικο ντέρμπι, ματς Πρέμιερ λιγκ και ημιτελικά Basket League για την Τετάρτη στο πρόγραμμα.


Πιστεύετε στα θαύματα; Αυτή είναι η ερώτηση που ξεκίνησε η προετοιμασία της Ατλέτικο για τον ημιτελικό με τη Ρεάλ το βράδυ της Τετάρτης στο "Β. Καλντερόν". Μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα ένα τέτοιο "θαύμα" χρειάζεται η Ατλέτικο για να προκριθεί στο μεγάλο τελικό. Στα υπόλοιπα νέα της ημέρας, έχουμε έναν αγώνα για την αγγλική Πρέμιερ Λιγκ όπου η Σαουθάμπτον υποδέχεται την Άρσεναλ και φυσικά ημιτελικά για τα play-off του μπάσκετ, εκεί που ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη στο ΣΕΦ, 10 μέρες πριν τη μεγάλη στιγμή του για φέτος. Τη συμμετοχή του στο Final-4 της Ευρωλίγκα.

Δες όλες τις εξελίξεις στο Νόμιμο Στοίχημα Online!

Ημιτελικά Τσάμπιονς Λιγκ πράξη τελευταία! Εκεί που η Ατλέτικο ψάχνει ένα από τα μεγαλύτερα "θαύματα" της εποχής Ντιέγκο Σιμεόνε, απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Μια Ρεάλ που έχει τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε απίστευτη κατάσταση και με προσωπικό χατ-τρικ έφτασε στο 3-0 του πρώτου αγώνα. Φυσικά οι "ροχιμπλάνκος" είναι πολεμιστές, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς. Χρειάζεται πολύ περισσότερο από απλή τύχη για να είναι αυτή η ομάδα που θα βρεθεί στον τελικό του Κάρντιφ.

Το άλλο σημαντικό ποδοσφαιρικό ραντεβού της ημέρας γίνεται στην Πρέμιερ Λιγκ. Εκεί όπου η Σαουθάμπτον υποδέχεται την Άρσεναλ την ίδια ώρα με τον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, δείγμα του πόσο πολύ υπολογίζουν οι Άγγλοι το εθνικό τους πρωτάθλημα! Η Άρσεναλ που έφυγε νικήτρια στο ντέρμπι με τη Γιουνάιντεντ (2-0) την πλησίασε στο -2 και σήμερα έχει την ευκαιρία να την ξεπεράσει και να πλησιάσει την Σίτι στο -3 στη μάχη της τετράδας! Η Σαουθάμπτον είναι αδιάφορη, κι έχει κάκιστο ρεκόρ απέναντι στους Big-6 (0-2-8 έχοντας να παίξει με Άρσεναλ και Γιουνάιτεντ). Δε θα είναι εύκολη υπόθεση το διπλό των "άγιων" πάντως.

Τέλος, στο μπάσκετ θα μείνουμε εντός συνόρων με τον πρώτο ημιτελικό του πρωταθλήματος, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Άρη. Όσο καλά και αν παίζουν Αρης, ΑΕΚ (και ΠΑΟΚ) απέχουν παρασάγγας από τους δυο "μεγάλους" που παίζουν "μόνοι τους" ακόμα και φέτος. Ο Ολυμπιακός θέλει να είναι σε φόρμα πριν το μεγάλο ραντεβού που έχει σε 10 μέρες στην Κωνσταντινούπολη με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (αρχικά). Ο Άρης του κόουτς Πρίφτη είναι ομάδα με "περγαμηνές" όμως ο καλός Ολυμπιακός είναι αρκετές σκάλες πάνω.