Κατέρρευσε μετά το 60’ ο Αιολικός - Από 2-0.. 2-2 μέσα στο στάδιο Μυτιλήνης- Αιολικός-Αχαϊκή 2-2 (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατέρρευσε μετά το 60’ ο Αιολικός


H Aχαϊκή αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 εκτός έδρας από τον Αιολικό, κατάφερε τελικά να φύγει από την Μυτιλήνη με τον βαθμό της ισοπαλίας, αφού το μεταξύ τους παιχνίδι έληξε με 2-2.

Το παιχνίδι είχε ρυθμό, ήταν ανοικτό και σε αυτό βοήθησε και ο εξαιρετικός αγωνιστικός χώρος χωρίς να λείπει και η ένταση σε κάποια σημεία. Παρά τις εκατέρωθεν 2-3 καλές στιγμές το ημίχρονο ολοκληρώθηκε  με τους γηπεδούχους να είναι μπροστά στο σκορ με 1-0.

Μάλιστα στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Αιολικός κατάφερε να σκοράρει και δεύτερο τέρμα, όταν ο Πάλλα κέρδισε πέναλτι σε τράβηγμα του μέσα στην περιοχή και ο Μουδούρογλου με εύστοχη εκτέλεση έκανε το 2-0. Με την ψυχολογία υπέρ τους οι γηπεδούχοι έδειχναν να ελέγχουν τον αγώνα ωστόσο υπολόγιζαν χωρίς τον Αγγελόπουλο. Ο υψηλόσωμος επιθετικός πέρασε αλλαγή στο 60ο  και έκανε άνω κάτω την αντίπαλη άμυνα. Στο78ο με εξαιρετική προσπάθεια, μείωσε σε 2-1 και στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων με διπλή προσπάθεια ισοφάρισε, προκαλώντας «έμφραγμα» στους γηπεδούχους.  

Ένας σημαντικος βαθμός για την αχαϊκή ομάδα και την παραμονή της, στην Γ' Εθνική.

AΙΟΛΙΚΟΣ: Γιώτας, Λαλλάς (88' Καπταγιάννης), Κρητικός, Τάχιας, Παληγεώργος, Κεσίδης, Ντάμπος (70' Ιωαννίδης), Πάλλα, Μουδούρογλου, Μπουρούς (80' Μανουσάκης), Χρήστου.

ΑΧΑΪΚΗ: Βεντουρής, Ντάζος, Μακρής, Στεφανόπουλος, Λαμπρόπουλος, Σωτηρόπουλος, Αποστολόπουλος, Μαντάς (80' Σπυρόπουλος), Κωστούλας, Μικελάτος (70' Αγγελόπουλος), Γεωργόπουλος (76' Ρουμπάτος).



Πηγη scorelesvos.gr