Έπαιξαν ποδόσφαιρο για τον 5χρονο Άγγελο στο στάδιο Μυτιλήνης- Μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου (pics)

Έπαιξαν για τον 5χρονο Άγγελο


Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 8 Μαΐου 2017  στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης ο αγώνας που οργάνωσαν από κοινού η Αντιδημαρχία Εθελοντικών Οργανώσεων, Νέας Γενιάς & Εξυπηρέτησης του Πολίτη, το Νομικό Πρόσωπο Αθλητισμού Δήμου Λέσβου και η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου, έγινε μια αξιόλογη προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων, για τη στήριξη της οικογένειας του μικρού 5χρονου Άγγελου.

Συγκεκριμένα, στις 17:15 έγινε αγώνας επίδειξης από αθλητές σωματείων που συμμετείχαν στο Πρωτάθλημα Νέων, δηλαδή του ΑΧΙΛΛΕΑ ΠΕΤΡΑΣ της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΚΑΛΛΟΝΗΣ, του ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΥ, της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΓΙΑΣΟΥ, της ΑΕΜ, του ΑΙΟΛΙΚΟΥ και ΑΣΤΕΡΑ ΝΙΚΗΣ και στις 19:00 πραγματοποιήθηκε ο τελικός αγώνας Πρωταθλήματος Νέων "ΑΙΓΕΑΣ" ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ - "ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ".

Η συμμετοχή και η βοήθεια των συμπολιτών μας με την μαζική παρουσία τους στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης ήταν πολύ σημαντική και συγκινητική. Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συμπαράστασή σας, που μας επέτρεψε να πετύχουμε τον κοινωνικό σκοπό της διοργάνωσης.

Ο Δήμαρχος Λέσβου, κ. Σπύρος Γαληνό, η Αντιδήμαρχος Εθελοντικών Οργανώσεων, Νέας Γενιάς & Εξυπηρέτησης του Πολίτη, κα Αθηνά Ιωσηφέλλη, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου, κ. Σταύρος Ψαρρόπουλος, και ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Αθλητισμού – Τουρισμού του Δήμου Λέσβου, κ. Δημήτρης Αλεξίου, ευχαριστούν θερμά τους ποδοσφαιριστές των ομάδων, τα Αστικά και Υπεραστικά ΚΤΕΛ, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Η αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο είναι αναγκαίο στοιχείο οργάνωσης της κοινωνίας των πολιτών, αλλά και ποιότητα ζωής και πολιτισμός. Ευχαριστούμε και πάλι όλους τους συμπολίτες μας που αγκάλιασαν με θέρμη αυτή την προσπάθεια.