ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ…. 26-05-13…..Η ΑΕΛΚ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)

Τον θυμάστε; Τον είπαν «τελικό των τελικών» και όχι άδικα.


4 χρόνια πριν η ΑΕΛ Καλλονής ζούσε στο ρυθμό της ανόδου• κάθε παιχνίδι ήταν και ένα ακόμη βήμα προς το όνειρο μέχρι να φτάσουμε στην 26η Μαΐου. Μια πρωτόγνωρη εμπειρία ξανοιγόταν μπροστά μας.


Σε κάθε παρέα, σε κάθε πηγαδάκι στη Μυτιλήνη και σ' ολόκληρη την Λέσβο, ο αγώνας της Κυριακής μονοπωλούσε το ενδιαφέρον. Η Καλλονή είχε φτάσει στην πηγή, και στο πιο σημαντικό παιχνίδι της ιστορίας της και της ιστορίας του λεσβιακού ποδοσφαίρου ήταν έτοιμη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Εκείνη η Κυριακή της 26ης Μαΐου ήταν για την δική μας οικογένεια το επιστέγασμα των κόπων της. Ήταν η πιο όμορφη στιγμή της. Η μέρα που άλλαξε το ρου της ιστορίας της.

4 χρόνια μετά η Καλλονή είναι υπό διάλυση, τα χρέη την έριξαν στην Γ΄ εθνική και το μέλλον της ακόμα και εκεί είναι αβέβαιο με πληροφορίες να λένε ότι δύσκολα θα παραμείνει στις εθνικές κατηγορίες..


Η διοίκηση οφείλει όμως σε αυτούς που την στήριξαν, ναι σε αυτούς τους λίγους να βγει και να δηλώσει στον κόσμο γιατί μετά από 4 χρόνια η Καλλονή «διέλυσε»…