Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το τουρνουά 3 on 3 μπάσκετ από τον ΣΦΑ Μυτιλήνης (pics, vid)

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά 3 on 3 μπάσκετ


Πλήθος κόσμου και μικρά παιδιά παραβρέθηκαν στο τουρνουά 3 on 3 μπάσκετ που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ Πολιτισμού, Αθλητισμού, Τουρισμού του Δήμου Λέσβου.

Η ανακοίνωση του ΣΦΑΜ:

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης, μετά το 1o επιτυχημένο 3Χ3 AIOLIKOS BASKETBALL θα ήθελε να ευχαριστήσει το Ν.Π.Δ.Δ Πολιτισμού, Αθλητισμού, Τουρισμού για την συνεργασία αλλά και την καθοριστική συμβολή στην υλοποίηση αυτού του εγχειρήματος. Επίσης, να ευχαριστήσουμε την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου, για την ευκαιρία που μας έδωσαν, να έχουμε πρόσβαση στα σχολεία και να προωθήσουμε το τουρνουά και φυσικά το άθλημα που υπηρετούμε. Θα ήταν ατόπημα αν δεν αναφέραμε και εάν δεν ευχαριστούσαμε την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Λέσβου για την εθελοντική τους προσφορά και την τιμή που μας έκαναν να στέκονται για πολλές ώρες ώστε οι αθλητές μας να μην διατρέξουν κανέναν κίνδυνο.
Τέλος, τις επιχειρήσεις Γρηγορίου Ασημάκης και Αφοι Χατζημανωλάκη, για την δωρεάν διάθεση νερών και φρούτων αντίστοιχα που είχαμε για τους μικρούς μας αθλητές.

Ευχαριστούμε φυσικά και τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν για περίπου πέντε ώρες τα παιδιά τους, ελπίζουμε να το διασκέδασαν και να τους έχουμε κοντά μας στο νέο μας ξεκίνημα.

Να σας ενημερώσουμε πως πριν την έναρξη του νέου Πρωταθλήματος θα πραγματοποιήσουμε το 6Ο Τουρνουά «Δημήτρης Κουκέλλης» που έχει γίνει θεσμός, σε συνεργασία με την ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου. Επίσης θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να διοργανώσουμε μια μεγάλη εκδήλωση το επόμενο καλοκαίρι! Θα θέλαμε να σας έχουμε κοντά μας όλους δε κάθε μας βήμα. Σας ευχαριστούμε όπως και να έχει για την τιμή που μας κάνατε και μας εμπιστευτήκατε.


Με εκτίμηση,
ΣΦΑΜ