Τιμήθηκαν Γιάννης Χιωτέλλης και Γρηγόρης Μωραΐτης στο ΑΙΓΕΑΣ-ΑΙΓΕΙΡΟΣ -Ήττα με 0-1 από τον Αίγειρο για τον ΑΙΓΕΑ Πλωμαριου (pics)

Στο ημίχρονο του τελευταίου αγώνα των play off, με αντίπαλο τον Αίγειρο Μυστεγνών, η διοίκηση του Αιγέα Πλωμαρίου απένειμε τιμητικές πλακέτες


Στο ημίχρονο του τελευταίου αγώνα των play off, με αντίπαλο τον Αίγειρο Μυστεγνών, η διοίκηση του Αιγέα Πλωμαρίου απένειμε τιμητικές πλακέτες στους Γιάωννη Χιωτέλλη και Γρηγόρη Μωραΐτη για την πολυετή τους προσφορά στο σύλλογο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Αίγειρος πήρε την πρώτη του νίκη στα play off με γκολ ωραίο γκολ του Βαμβουκλή, με απευθείας εκτέλεση κόρνερ. Οι παίχτες του Αιγέα ήταν εμφανώς επηρεασμένοι από την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Διαγόρα και έλειπε το καθαρό μυαλό. Ακυρώθηκε γκολ του Χρυσάφη για οφ-σάιντ κάτι που προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες. Αρκετοί φίλαθλοι έδωσαν το παρόν για ακόμα μια φορά.

Ο Αιγέας τερμάτισε δεύτερος με 13 βαθμούς. Στον άλλο αγώνα ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής φιλοδώρησε με 5 γκολ τον Αετό Λουτρών και πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος Λέσβου και τώρα θα αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή Λήμνου σε δυο αγώνες για την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Πηγή plomarinews.gr