Το OXY CLUB επιστρέφει και μαζί του φέρνει νέο μέλος στην παραλία της Πέτρας το Mojo Beach Bar-Τι μας δήλωσε ο μάνατζερ τους

Το αγαπημένο club της Λέσβου επιστρέφει… και μαζί του φέρνει το νεότευκτο Mojo Beach Bar στην παραλία της Πέτρας!

Ύστερα από τις χειμερινές διακοπές του, το OXY κάνει δυνατό come back στη καλοκαιρινή διασκέδαση της Λέσβου!

Ραντεβού με όλους σας την Πέμπτη 1 Ιουνίου με την διασκέδαση να χτυπάει κόκκινο και απίστευτα event και parties να πλησιάζουν για 4η σερί χρόνια!

Ένα από τα μεγαλύτερα και ομορφότερα καλοκαιρινά Venue της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, ανοίγει τις πόρτες του για 4η χρονιά εκτός απροόπτου την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017 στον δρόμο μεταξύ Πέτρας και Μολυβου Λέσβου, στο όμορφο νησί της Λέσβου.

Ανανεωμένο προφίλ, υπέροχη μουσική, διάσημοι θαμώνες, ανεβασμένη διάθεση… Η ιδανική πρόταση για βράδια αλλά και μεσημέρια αξέχαστα!

Το OXY CLUB ένα από τα μεγαλύτερα και ομορφότερα καλοκαιρινά Venue της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, άνοιξε πρώτη φορά τις πόρτες του την Παρασκευή 04 Ιουλίου 2014 στην περιοχή του Μολύβου, στο όμορφο νησί της Λέσβου. Πρόκειται για την ανακατασκευή μιας ιστορικής disco που φιλοξενούσε εκατοντάδες κόσμο τα παλαιότερα χρόνια. Το Club βρίσκεται σε μια μαγευτική τοποθεσία με θέα το απέραντο γαλάζιο.

Περισσότερες πληροφορίες για το Grand opening και τα μεγάλα event σύντομα από το LesvosPost.com όπου και φέτος θα είναι ένας από τους μεγάλους χορηγούς επικοινωνίας και αρωγός του OXY CLUB…



To Mojo Beach Bar, είναι η νέα προσθήκη του OXY.

Με μοντέρνο και μινιμαλίστικο σχεδιασμό το Mojo Beach Bar θα προσφέρει μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία εξυπηρετώντας τόσο στον χώρο του εστιατορίου όσο και στον χώρο των λουόμενων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών!

Μικρογεύματα, εντυπωσιακά εδέσματα και λαχταριστά επιδόρπια από τη δημιουργική και ταλαντούχα ομάδα σεφ, και παράλληλα μπορείς να δροσιστείς επιλέγοντας από μία μεγάλη ποικιλία ροφημάτων, κρασιών και κοκτέιλς!

Χαλάρωσε πλάι στο κύμα, απόλαυσε τον ήλιο ξαπλωμένος στην χρυσή αμμουδιά και ζητήστε το κοκτέιλ σας από το νέο μέλος του OXY το Mojo Beach Bar.

Η θάλασσα θα σε κρατήσει όλη τη μέρα, θα σε δροσίσει, θα σε χαλαρώσει, θα σου απαγορεύσει κάθε σκέψη αναχώρησης και θα σε παραδώσει στον απογευματινό ήλιο. Τώρα θυμήσου την πρώτη φορά που αντίκρισες το ηλιοβασίλεμα στην Πετρα.

Αν πήγες, έμεινες και το είδες. Αν δεν έφτασες ποτέ μέχρι την Πέτρα, μήπως πρέπει να αρχίσεις να ενημερώνεσαι καλύτερα; Σ Υ Γ Κ Λ Ο Ν Η Σ Τ Ι Κ Ο. Μια και μόνο λέξη αρκεί. Εκεί που ο ήλιος κάθεται. Εσύ ξάπλωσε στην άμμο και απλά απόλαυσέ τον. Φωτογραφίες μη βγάλεις, έτσι για να πρέπει να επιστρέψεις. Κόλπο.

Ανοιχτό από νωρίς το πρωί το «Mojo» δίνει την ευκαιρία στον επισκέπτη να συνδυάσει το μπάνιο του στα πεντακάθαρα νερά της Πέτρας, απολαμβάνοντας δροσιστικά ποτά και εξωτικά coctails.

Φυσικά η διασκέδαση δεν περιορίζεται μόνο στις ώρες της παραλίας, αλλά κρατάει μέχρι τις... μικρές νυχτερινές ώρες με τη μουσική να ξεσηκώνει τους θαμώνες και τα απολαυστικά cocktails να δίνουν άλλο χρώμα στη διασκέδαση.

Από 27 Μαΐου το Mojo Beach Bar έρχεται στην παραλία της Πέτρας για να μας ξεσηκώσει με τους ρυθμούς.. του OXYCLUB

Περισσότερες πληροφορίες για το Grand opening και τα μεγάλα event σύντομα από το LesvosPost.com όπου θα είναι ένας από τους μεγάλους χορηγούς επικοινωνίας και αρωγός του Mojo Beach Bar …


-Τι δήλωσε στο LesvosPost o Manager του OXY και του Mojo Μιχάλης Δελαγας

Ο Δ/ντης του LesvosPost.com Στεφάνου Γεώργιος συνάντησε στον Μολυβο τον Manager του OXY και του Mojo Μιχάλη Δελαγα.

Ο κος Δελάγας Μιχάλης μιλώντας αποκλειστικά στο LesvosPost μας προϊδεάζει για το τι θα δούμε και τι θα ακούσουμε τους καλοκαιρινούς μήνες στα δυο αδελφάκια OXY CLUB και Mojo Beach Bar
Δελάγας Μιχάλης «Το καλοκαίρι αναμένεται θερμό από όλες τις απόψεις στην ευρύτερη περιοχή Πέτρας-Μολυβου, καθώς για 4η χρονιά το OXY CLUB επιστρέφει την 1 Ιουνίου ακόμα ποιο δυνατό με μεγάλα event και γνωστούς καλλιτέχνες από τον κόσμο αλλά και την Ελλάδα που θα έρθουν για πρώτη φορά από το νησί μας, Κουφός, NAVARRO, Σαμπανης κ.α είναι μερικά από τα ονόματα που θα παρελάσουν από την ειδικά διαμορφωμένη πιστά του OXY CLUB. Φυσικά θα επιστρέψουν πλήρως ανανεωμένες οι απόλυτες Ελληνικές καλοκαιρινές βραδιές.»…Δήλωσε αποκλειστικά στο L.P ο κος Δελαγας και συνέχισε 

«Στις 27 Μαΐου σε συνεργασία με την ομάδα του OXY CLUB ανοίγει ένα νέο beach bar στην παραλία της Πέτρας το Mojo Beach Bar. Το Mojo με μοντέρνο και μινιμαλίστικο σχεδιασμό θα είναι ανοιχτό από νωρίς το πρωί και θα δίνει την ευκαιρία στον επισκέπτη να συνδυάσει το μπάνιο του στα πεντακάθαρα νερά της Πέτρας, απολαμβάνοντας δροσιστικά ποτά και εξωτικά coctails.. παρέα με τα ποιο κεφάτα καλοκαιρινά event και φυσικά με Guest καλεσμένους τους καλυτέρους ξένους και Έλληνες καλλιτέχνες. Το OXY αλλά και το Mojo έχουν είδη συνάψει συνεργασίες με σκοπό να διεξαχθούν πολλά τουρνουά όπως Beach volley, Μπασκετ 3on3, tango marathon κ.α….
.
Από 27 Μαΐου η περιοχή της Πετράς θα ζει σε ρυθμούς  Mojo.. Και από 01 Ιουνίου η απόλυτη  καλοκαιρινή νυχτερινή διασκέδαση της Λέσβου θα είναι στο OXY CLUB..» κατέληξε ο κος Δελαγας