Oλοκληρώθηκε με επιτυχία το σεμινάριο Διαχείρισης Social Media στον Μόλυβο

Σεμινάριο Διαχείρισης  Social Media


Oλοκληρώθηκε στο ξενοδοχείο Δελφίνια στον Μόλυβο, το σεμινάριο social media που διοργάνωσε ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου για τα μέλη και τους φίλους του.

Στο σεμινάριο έγινε παρουσίαση βασικών θεμάτων , που αφορούν  την ιστοσελίδα και τους λογαριασμούς μιας επιχείρησης στα social media, άλλα και το πως  μπορεί να τη διαχειριστεί ο ίδιος ο επιχειρηματίας, χωρίς τη συμβολή κάποιου επαγγελματία, προωθώντας και προβάλλοντας μέσω της online παρουσίας της επιχείρησης την Λέσβο ως προορισμό.

Έγινε παρουσίαση και γνωριμία με τις δυνατότητες των  σημαντικότερων κοινωνικών δικτύων που οφείλουν να αξιοποιούνται από την Τουριστική Βιομηχανία, των βασικών σημείων που καθορίζουν τη στρατηγική της επικοινωνίας στα κοινωνικά δίκτυα, τις δυνατότητες διαφήμισης μέσα από τα δίκτυα, καθώς και το κόστος αυτών.

Στόχος του σεμιναρίου ήταν να δώσει το έναυσμα σε όλους, για την σωστή αξιοποίηση των social media για την κάθε επιχείρηση προσωπικά, αλλά και παράλληλα όλοι να χρησιμοποιήσουμε με τον σωστό τρόπο τις δυνατότητες που μας παρέχουν τα social media για την προώθηση του προορισμού,  μέσα από ένα ολοκληρωμένο σχέδιο μάρκετινγκ που προωθεί ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου και αφορά την τοποθέτηση της Λέσβου στις τουριστικές αγορές.

Στην τελευταία ενότητα του σεμιναρίου έγινε παρουσίαση της στρατηγικής που θα ακολουθήσει το δίκτυο Lesvos The Other Aegean τους επόμενους μήνες  για την επανατοποθέτηση της Λέσβου στις τουριστικές αγορές  λαμβάνοντας υπόψη τις επιπτώσεις του μεταναστευτικού ζητήματος.    


AΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ