Ουσιαστική ενεργοποίηση της Πύλης της Πέτρας με τα απέναντι παράλια - Ακτοπλοϊκή σύνδεση Kουτσούκουγιου – Πέτρα

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Απριλίου στο Συνεδριακό Κέντρο Μολύβου, η 3η Εκλοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Φορέα Τουρισμού Μολύβου.


O  Πρόεδρος του Φορέα Τουρισμού Μολύβου Μόλβαλης Νίκος μαζί με το μέλος τουριστική πράκτορα Βάγια Τζιζλάκη ανακοίνωσαν στο σώμα την ουσιαστική ενεργοποίηση της Πύλης της Πέτρας από φέτος με τα απέναντι παράλια. Το δρομολόγιο θα περιλαμβάνει την γραμμή Kουτσούκουγιου – Πέτρα θα αναλάβει το πρακτορείο Lesvorama και θα ξεκινήσει την δεύτερη εβδομάδα του Μαΐου.

Ο Φορέας με την σημαντική παρέμβασή του στο άνοιγμα της πύλης συνεχίζει και συνεργάζεται για την ουσιαστική πλέον ενεργοποίησή της, είναι ανοιχτός σε συνεργασίες που είναι ωφέλιμες για την ανάπτυξη της περιοχής και κάλεσε τα μέλη να στηρίξουν αυτές τις προσπάθειες που είναι προς το συμφέρον όλων. Ακόμη απ΄όλους τους αρμοδίους που εμπλέκονται με την σωστή λειτουργία της Πύλης ζητάει να βοηθήσουν ώστε το αίτημα της περιοχής για την σύνδεση με τα απέναντι παράλια να γίνει πραγματικότητα.

Κλείνοντας τις διαδικασίες της συνέλευσης ο Πρόεδρος του Φορέα ευχαρίστησε  τα μέλη του απερχόμενου Δ. Συμβουλίου για την άριστη συνεργασία που υπήρχε μεταξύ τους και όλα τα μέλη του Φορέα για την βοήθειά τους στην σημαντική δραστηριότητα που αναπτύχθηκε και τα οποία αποτελέσματα πλέον είναι ορατά και εκτός της Λέσβου.

Τόνισε μεταξύ άλλων ότι σε μία μικρή τοπική κοινωνία, όπως η δική μας, η συνεργασία και η δραστηριοποίηση όλων είναι σημαντική και απαραίτητη για να επιτυγχάνουμε στόχους, να χτίζουμε οράματα και να χαράζουμε νέες κατευθύνσεις, όπως είναι η αλλαγή της εικόνας και η σωστή επανατοποθέτηση της Λέσβου στην παγκόσμια τουριστική αγορά.