Τριήμερο πρωτομαγιάτικο πάρτυ στο Congas στον Μόλυβο- 5 Djs θα παρελάσουν από τα decks + Guest DJ Set Andreas & Savas

Τριήμερο πρωτομαγιάτικο πάρτυ στο Congas


Φέτος την Πρωτομαγιά, το Congas beach bar στον Μολυβο υποδέχεται το καλοκαίρι με ένα τριήμερο πάρτυ, το οποίο κορυφώνεται την Δευτέρα με το καθιερωμένο daylight πάρτι της Πρωτομαγιάς!

Ετοιμαστείτε όλοι από το Σάββατο 29 Απριλίου, για μπάνιο και πάρτυ παρέα με πέντε djs και Guest τους DJ Andreas & Savas να ανεβαίνουν στην κονσόλα και να βάζουν φωτιά στη βραδιά με τις μουσικές τους επιλογές αλλά και με ένα τρελό show!

Έχει γίνει θεσμός εδώ και χρόνια!

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για να το περιγράψουμε αφού όλοι το έχουμε ζήσει και περιμένουμε κάθε χρόνο εκείνη τη μέρα για να το ζήσουμε ξανά… και ξανά!

Summertime λοιπόν και τι καλύτερο από Μόλυβο και cocktails στο Congas!

Και φέτος, φυσικά, δε θα χαλάσει το γούρι! Δεκάδες άνθρωποι δουλεύουν εδώ και μέρες πυρετωδώς ώστε όλα να είναι έτοιμα τη μεγάλη μέρα!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα υποδεχτούμε το καλοκαίρι στο Μόλυβο!

Το μεγάλο daylight πάρτι της Πρωτομαγιάς θα ξεκινήσει από νωρίς το μεσημέρι και για… όσο αντέχουμε στο Congas!

Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Λέσβου θα πραγματοποιήσει έκτακτο δρομολόγιο στον ΜΟΛΥΒΟ για το άνοιγμα του CONGAS!!!! Αναχώρηση από Μυτιλήνη στις 12:00 το μεσημέρι και επιστροφή από Μόλυβο στις 20:00 το απόγευμα. Τιμή κανονικού εισιτηρίου με επιστροφή 9€! Φοιτητικό Παν. Αιγαίου με επιστροφή 7,50€!

Guest DJ Set: Ανδρέας Κουνδουράκης και Σάββας Πούμπουρας 

29 και 30 Απριλίου: Dj KOULMANDAS, Dj P. LIVANOS

Δευτέρα 1 Μαΐου:

Dj KOULMANDAS,
Dj P. LIVANOS
Dj MANOLO
Dj NICK GIANNAKAS
Dj MARIO ANDRIOTI



Χορηγός επικοινωνίας και υποστήριξης LesvosPost.com 



*INFO-Πληροφορίες

Congas Beach Bar

Ώρες έναρξης:

Daylight Pre party 29/04, 30/04: 14:00

Daylight πάρτι της Πρωτομαγιάς 01/05: 12:00 μ.μ

Τοποθεσία: Στην παραλία του Μολυβου

Tηλ για κρατήσεις- πληροφορίες. 22530-72181


e-mail : info@congas.gr


Μπείτε στην ομάδα μας στο FB «Λεσβιακό Καλοκαίρι 2017»: https://www.facebook.com/groups/summerlesvos

Daylight party ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ CONGAS 2016





Το Congas Beach Bar

Αν αναζητάτε ένα Caribbean σκηνικό με υδάτινο φόντο και ασύγκριτα ηλιοβασιλέματα, ένας είναι ο προορισμός… το Congas beach bar στο Μόλυβο της Λέσβου, ίσως ένα από τα πιο hot points του νησιού καθ’ όλη την καλοκαιρινή περίοδο (Μάιο - Σεπτέμβριο)! «Ντυμένο» με ξύλο και φοινικόφυλλα και διακοσμημένο ελαφρώς και μυστηριωδώς –θαρρείς πως πέρασαν από εδώ οι Μάγιας–, θα είναι  αδύνατο να μη σας μεταφέρει σε κάποια παραλία της Καραϊβικής.

Εδώ θα γευτείτε «γρήγορα» γευστικά πιάτα, θα πιείτε από καφέ και μπύρες μέχρι βιρτουόζικες cocktail δημιουργίες των «ειδικών» bartenders και θα χορέψετε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες υπό τους ήχους reggae και cuban music αλλά και επιλεγμένων funky και house ρυθμών.

Επιχειρήστε μία πρωινή βουτιά στη θάλασσα και έπειτα απολαύστε έναν καφέ και εκλεκτό πρωινό πετώντας τις έγνοιες σας μες στο βαθύ γαλάζιο! Από τα ηχεία θα ακούσετε ήχους από congas, το γνωστό κουβανέζικο όργανο, ενώ δε λείπουν και τα live…

Και αν περάσει η ώρα και μεγαλώσει η όρεξή σας, ανοίξτε τον πλούσιο κατάλογο και θα διαπιστώσετε πως εδώ δεν υπάρχει μόνο κάτι για να «ξεγελάσετε» την πείνα σας αλλά και να την ικανοποιήσετε πλήρως. Φρέσκες σαλάτες, γευστικά σάντουιτς, λαχταριστές μακαρονάδες καθώς και μια ποικιλία γλυκών πειρασμών για επιδόρπιο όπως κρέπες, βάφλες και παγωτά σε διάφορες γεύσεις, θα σας… προκαλέσουν...

Απόγευμα και πάλι στο Congas… Απολαύστε τον ήλιο που βουτάει στη θάλασσα δίνοντας τη θέση του στο μισογεμισμένο φεγγάρι, παρέα με ένα από τα πιο ευφάνταστα cocktails μας, φτιαγμένα από φρέσκα φρούτα και κατηγοριοποιημένα σε wine & champagne, caribbean, old fashion, classics, martini αλλά και surprise cocktails –προτάσεις των ίδιων των bartenders- που θα σας εντυπωσιάσουν…

Εδώ γινόμαστε όλοι μία παρέα… Μία παρέα που όλοι εσείς με την παρουσία σας δημιουργείτε!

Σας περιμένουμε και φέτος για ένα αξέχαστο καλοκαίρι!

                  

Το μοναδικό ειδησεογραφικό site που μπήκε σε καλοκαιρινούς ρυθμούς και σας μεταφέρει τον παλμό των εκδηλώσεων στην Λέσβο είναι το LesvosPost.com… Έρχονται ακόμα περισσότερα..!!