Έργα αποκατάστασης αγροτικής οδοποιίας από τον Δήμο Λέσβου στην Αγία Παρασκευή

Στην Αγία Παρασκευή μετέβη χθες το πρωί ο Δήμαρχος Λέσβου


Στην Αγία Παρασκευή μετέβη χθες το πρωί ο Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Αυτεπιστασίας και Καθημερινότητας του Πολίτη, Γιάννη Αμπουλό, και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Αγίας Παρασκευής, Γιώργο Μακρογιάννη, όπου βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη από το Δήμο Λέσβου έργα αποκατάστασης αγροτικής οδοποιίας της περιοχής.

Προσωπικό και μηχανήματα του Δήμου Λέσβου, εργάζονται συστηματικά για τον καθαρισμό, τη διάνοιξη και την αποκατάσταση της βατότητας σε όλο το μήκος του  αγροτικού δικτύου, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των κατοίκων της περιοχής και την πρόσβαση αγροτών και κτηνοτρόφων στις εκμεταλλεύσεις τους.



«Ο Δήμος Λέσβου, διαθέτοντας προσωπικό και πόρους συνεχίζει εντατικά τα έργα αποκατάστασης αγροτικής οδοποιίας μετά και από τα προβλήματα που προέκυψαν από την παρατεταμένη φετινή κακοκαιρία. Αποδεικνύουμε καθημερινά ότι η προσβασιμότητα των αγροτικών δρόμων αποτελεί άμεση προτεραιότητά μας και καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια, ώστε με συντονισμένες ενέργειες να αντιμετωπιστούν οι πιεστικές ανάγκες που υπάρχουν σε όλο το νησί», δήλωσε σχετικά ο κ. Γαληνός.