Μοίρασε πασχαλινά εδέσματα και ευχές η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Λέσβου στο Γηροκομείο Μυτιλήνης

Επίσκεψη Αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Λέσβου, Αναστασίας Αντωνέλη, στο Γηροκομείο Μυτιλήνης


Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, η αρμόδια Αντιδημάρχος Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Λέσβου, κα Αναστασία Αντωνέλη, επισκέφθηκε το Γηροκομείο Μυτιλήνης, στα πλαίσια των συνεχιζόμενων δράσεων στήριξης  του, εκ μέρους του Δήμου και με αφορμή τις μέρες του Πάσχα.

Η Αντιδήμαρχος μετέφερε τις ευχές της Δημοτικής Αρχής στην Διεύθυνση, το προσωπικό και  στους ηλικιωμένους τονίζοντας τα εξής: «Τα αυγά, τα κουλουράκια και οι χυμοί που φέραμε σήμερ,α είναι συμβολικά για τις μέρες του Πάσχα προκειμένου με καλούδια να σας δηλώσουμε την αγάπη μας αυτές τις Πασχαλινές μέρες. Εσείς όμως ξέρετε ότι εμείς δεν σας θυμόμαστε μόνο τις γιορτές, αλλά  σας έχουμε έγνοια όλο το χρόνο. Η διεύθυνση γνωρίζει ότι η πρώτη παράδοση ειδών που κάνουμε όταν έχουμε προμήθειες είναι για το Γηροκομείο Μυτιλήνης. Και αυτό, γιατί  πιστεύουμε στην συνέργεια όλων των φορέων για την αντιμετώπιση της κρίσης,  αλλά και γιατί για μας είστε οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας και έχουμε χρέος, στην συνείδηση μας πρωτίστως, να στηρίξουμε το πολύτιμο έργο που προσφέρει σε σας, η διεύθυνση και το προσωπικό του Γηροκομείου Μυτιλήνης.»


Εκ μέρους του Γηροκομείου, ο Διευθυντής κ. Φραντζής, ευχαρίστησε την Αντιδήμαρχο για την συνεχή έμπρακτη στήριξη του Δήμου Λέσβου στο έργο του Γηροκομείου και της ευχήθηκε καλή συνέχεια στην δύσκολη αποστολή της, της στήριξης των ευάλωτων ομάδων του τόπου μας.