Το Πάρκο Καραπαναγιώτη στην Μυτιλήνη.. ξανά ζωντανεύει- Πότε θα είναι έτοιμη η νέα παιδική χαρά

Άμεσα ξεκινούν οι εργασίες για την τοποθέτηση των νέων οργάνων και παιχνιδιών παιδικής χαράς στο Πάρκο Καραπαναγιώτη.


Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Νίκο Καρασάββα, το Σάββατο έρχονται ακτοπλοϊκώς τα όργανα των τριών παιδικών χαρών, καθώς και στελέχη της εταιρείας που ανέλαβε την τοποθέτησή τους.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, τονίζει ο αντιδήμαρχος, οι εργασίες θα ξεκινήσουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα και θα ολοκληρωθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Σύμφωνα με τη μελέτη, θα τοποθετηθούν τρεις παιδικές χαρές, μία εξ αυτών για την ψυχαγωγία παιδιών με Ειδικές Ανάγκες.

«Ο Δήμος Λέσβου, ολοκλήρωσε σχεδόν όλες τις εργασίες που είχε αναλάβει, όπως τον ηλεκτροφωτισμό του Πάρκου, τον καθαρισμό του, το κλάδεμα των δέντρων, τη δημιουργία μονοπατιών και το φύτεμα νέων φυτών.

Αυτό που στην ουσία υπολείπεται να γίνει, είναι η αντικατάσταση του παλιού οικίσκου αναψυκτηρίου με έναν νέο, ώστε να μπορέσει η ΑΔΕΛ να προγραμματίσει τη μίσθωσή του σε κάποιο ιδιώτη».

Η μίσθωση του αναψυκτηρίου, σύμφωνα με την πρόεδρο της ΑΔΕΛ Ταξ. Πνακά, δεν είναι βέβαιο ότι θα γίνει στους επόμενους μήνες, ωστόσο «στόχος μας είναι να προλάβουμε έστω μέχρι τέλος καλοκαιριού να το βγάλουμε σε δημοπρασία. Αυτό θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες και κυρίως από τον προγραμματισμό της εταιρείας».


Πηγή: Εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ