Συζήτηση για τη συνταγματική αναθεώρηση στη Μυτιλήνη

Συζήτηση για τη συνταγματική αναθεώρηση στην πόλη της Μυτιλήνης, διοργανώνει η Επιτροπή Διαλόγου για τη Συνταγματική Αναθεώρηση σε συνεργασία με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.


Διήμερο διαβούλευσης με θέμα την προγραμματιζόμενη Αναθεώρηση του Συντάγματος θα υλοποιήσει η «Επιτροπή Διαλόγου για τη Συνταγματική Αναθεώρηση».

Η διαβούλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Μαΐου 18:00-21:00 και την Πέμπτη 4 Μαΐου 10:00-13:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Καταστήματος της Π.Ε. Λέσβου (Κουντουριώτη 1, Μυτιλήνη), ενώ θα υπάρχει τηλεδιάσκεψη με τις αίθουσες συνεδριάσεων της  Χίου, της Σάμου, της Λήμνου και της Ικαρίας.


Οι ενδιαφερόμενοι φορείς όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων όπως: α) εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης, β) εκπρόσωποι και ενεργοί πολίτες από διάφορες θεσμικές ομάδες συμφερόντων και Παραγωγικοί Φορείς, γ) Επιστημονικές Ενώσεις και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, δ) οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών και ε) κάθε πολίτης, καλούνται να συμμετάσχουν και να συνεισφέρουν στο διάλογο για τη Συνταγματική Αναθεώρηση.