Έκτακτο δημοτικό συμβούλιο Λέσβου σήμερα για Καλλικράτη, τα προβλήματα της ΥΠΑ αεροδρομίου Μυτιλήνης και τις εκδηλώσεις για τον ΑΓ. Γεώργιο

Έκτακτο δημοτικό συμβούλιο σήμερα


Σας προσκαλούμε  σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 5 του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 σε κατεπείγουσα συνεδρίαση την ΠΕΜΠΤΗ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017, ώρα 6:00μ.μ. στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου (Κουντουριώτη 1, Μυτιλήνη), με τα παρακάτω θέματα:


ΤΙΤΛΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ
Έγκριση διάθεσης πίστωσης επιχορήγησης πολιτιστικών συλλόγων για τις τοπικές εκδηλώσεις εορτασμού του Αγ. Γεωργίου
Αντιδήμαρχος   κ. Αστυρακάκης
Συζήτηση και λήψη απόφασης για τα λειτουργικά προβλήματα της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας στο Αεροδρόμιο Μυτιλήνης
Δήμαρχος          κ. Γαληνός
Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με το Σχέδιο τροποποιήσεων του νόμου «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ»
Δήμαρχος          κ. Γαληνός


Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα διότι:

Πρέπει να εγκριθεί άμεσα από το Δημοτικό Συμβούλιο, λόγω ασφυκτικού χρονικού περιθωρίου, η διάθεση πιστώσεων  επιχορήγησης πολιτιστικών Συλλόγων για τις τοπικές εκδηλώσεις εορτασμού του Αγ. Γεωργίου στις 23/4/2017.

Πρέπει να συζητηθούν άμεσα στο Δημοτικό Συμβούλιο τα σοβαρά λειτουργικά προβλήματα της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας στο Αεροδρόμιο Μυτιλήνης, που δημιουργήθηκαν μετά την ολοκλήρωση στις 11/4/2017 της παράδοσης των 14 περιφερειακών Αεροδρομίων στην εταιρεία Fraport.


Πρέπει να συζητηθεί άμεσα το Σχέδιο τροποποιήσεων του νόμου «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ», όπως αυτό κυκλοφόρησε, προκειμένου το Δημοτικό Συμβούλιο Λέσβου να καταθέσει έγκαιρα τις απόψεις και προτάσεις του στα ανάλογα θεσμικά Όργανα, πριν την ψήφιση του σχετικού νόμου από τη Βουλή.