Στο συλλαλητήριο που οργανώνει το Εργατικό Κέντρο Λέσβου η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου

Δελτίο Τύπου


Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου καλεί τους αγρότες και κτηνοτρόφους του νησιού μας, να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο που οργανώνει το Εργατικό Κέντρο Λέσβου τη Παρασκευή 7 Απρίλη στις 7 το απόγευμα στη πλατεία Σαπφούς.

Η μικρομεσαία αγροτιά του νησιού μας συντάσσεται με όλους τους άλλους εργαζόμενους που αγωνίζονται ενάντια στη νέα επίθεση που δέχονται τα όσα εργασιακά δικαιώματα έχουν μείνει. Ενάντια στη νέα μείωση μισθών, συντάξεων και στη νέα φοροεπιδρομή  που μας ετοιμάζουν. Στο συλλαλητήριο πρέπει να μετέχουμε μαζικά και να διαδηλώσουμε, στέλνοντας μήνυμα στη κυβέρνηση ότι με την αγροτιά δεν έχει ξεμπερδέψει.

Οι φτωχοί και μικρομεσαίοι αγρότες, οι εργάτες της γης δεν παραιτούνται από το δικαίωμα στη ζωή, στην αξιοπρεπή διαβίωση και δεν παραιτούνται γιατί τα δικά τους χέρια είναι αυτά που παράγουν το πλούτο και στα χέρια τους είναι το μέλλον το δικό τους και των παιδιών τους για μια ζωή που τους αξίζει.

Τη μέρα που συνεδριάζει το Γιούρογκρουπ εμείς  αφήνοντας στην άκρη την όποια ηττοπάθεια  μας καλλιέργησαν μεθοδευμένα το προηγούμενο διάστημα μέσα στις κινητοποιήσεις μας, ενώνουμε τη φωνή μας με τα άλλα λαϊκά στρώματα, όλων των εργαζομένων, των ανέργων, των αυτοαπασχολούμενων της πόλης και της υπαίθρου και στεκόμαστε όρθιοι ενάντια στη νέα επιδρομή στα νέα αντιλαϊκά, αντιαγροτικά μέτρα που μας ετοιμάζουν.

Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας και όλοι μαζί μπορούμε να νικήσουμε.

Αγρότες – Αγρότισσες όλοι τη Παρασκευή 7 Απρίλη στις 7 το απόγευμα στη πλατεία Σαπφούς.

Μυτιλήνη 28 Μάρτη 2017
                                                                                          Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων

                                                                                                                    Λέσβου