Ξεσήκωσε την Λάρισα η σέξι Νταϊάνα Τσέκου (ΦΩΤΟ)

«Φωτιές άναψε» η σέξι πόζα της Νταϊάνα Τσέκου μέσα από το καμαρίνι της

Η Νταϊάνα Τσέκου χτύπησε ξανά μέσω social media και χωρίς δυσκολία για ακόμα μία φορά άναψε φωτιές στον αντρικό πληθυσμό με τη φωτογραφία που ανέβασε στο προφίλ της.
Το αβυσσαλέο μπούστο της είναι το πρώτο πράγμα που προσέχει κανείς στη φωτογραφία και ύστερα η απίστευτη ρίψη πανεριών και κυρίως των εκατοντάδων σπασμένων…πιάτων που την έχουν καλύψει από την κορυφή μέχρι τα νύχια κυριολεκτικά.

Οι νυχτερινές εμφανίσεις της πληθωρικής Ελληνίδας αοιδού στη Λάρισα ξεκίνησαν με τους καλύτερους οιωνούς, και απόδειξη αυτού το κατάμεστο κόσμου νυχτερινό κέντρο, τόσο το Μεγάλο Σάββατο αλλά και την Κυριακή του Πάσχα, αλλά και ο πιατό-πολεμος που έγινε κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της επί σκηνής.

Αξιοσημείωτο είναι ότι σε προγενέστερο δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας και με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεων της  στην πόλη με τις 1674 καφετέριες , είχαμε τονίσει : 

Κι αυτό που λέγαμε κάποτε «στην ποδιά της σφάζονται παλικάρια» έρχεται κάπως παραλλαγμένο με ..πιάτα στα πόδια γνωστής τραγουδίστριας . Εδώ κι αν ταιριάζει το «φτώχεια καταραμένη»!

Μπορεί η τρέχουσα περίοδος να χαρακτηρίζεται από αρκετές τάσεις και μεγάλα «σκαμπανεβάσματα», ιδίως στο κομμάτι της νυχτερινής διασκέδασης που δραστηριοποιείται, ωστόσο η πολύπειρη τραγουδίστρια επιδεικνύει σταθερότητα, περιμένοντας εναγωνίως την άφιξη της στην Λάρισα . Από Μεγάλη Τρίτη οριστικοποιείται η επιστροφή της στο Faliro Live Stage . Το οποίο αξιολογείται  – και όχι άδικα- ως ένα από το ιστορικότερα κέντρα νυχτερινής διασκέδασης της Κεντρικής Ελλάδος , όπου εκτός του ανελέητου «λουλουδοπόλεμου» , το σπάσιμο πιάτων (ξανά)κυριαρχεί για χάρη της . Δεν είναι άλλωστε καθόλου τυχαίο ότι στους ″αίσχατους χαλεπούς καιρούς″ που ζούμε, το εν λόγω νυχτομάγαζο δουλεύει 6ημερα.

Ο πιατο-πόλεμος αποτελεί ίσως το πιο θεαματικό λαογραφικό έθιμο της χώρας που κρατάει από την δεκαετία του 30 αλλά γιγαντώθηκε στα 60΄ς λόγω Αριστοτέλη Ωνάση..Συνηθιζόταν κυρίως στα νυχτερινά κέντρα και γινόταν ως δείγμα του ελληνικού γλεντιού. Με την απαγόρευση της χούντας ατόνησε στις αρχές της δεκαετίας του ’90 αλλά αργότερα παρουσίασε πάλι άνοδο, παρά την οικονομική κρίση.

Και να που έφτασε η μέρα της αναβίωσης του, αυτή τη φορά στην πόλη που , μεταξύ άλλων μαθαίνει για… κοινές δράσεις σε περίοδο κρίσης και πρωτοστατεί στο καφέ .

Θέμα χρόνου λοιπόν , να βρεθούμε προ τετελεσμένων “επιστροφών καταστροφών” , με την εκρηκτική Νταιάνα να επανέρχεται πάλι στον καλλιτεχνικό αφρό . Δείτε ενδεικτικό υλικό από παλαιότερο πέρασμα της ξανθιάς ιέρειας της πίστας από την ίδια αφετηρία .  Μιλάμε για το απόλυτο χάος. Τι γαρύφαλλα, τι πιάτα, τι χαρτοπετσέτες που βλέπαμε κάποτε  στα παλιά αθάνατα μπουζούκια.

Πραγματικά, απίστευτο! Δείτε και θα καταλάβετε…


ΠΗΓΗ patrasgossipnews.gr