Δωρεά παραχώρηση του ιστορικού «Καφέ Κρυστάλ» στο Επιμελητήριο Λέσβου- Δημιουργία φορέα διαχείρισης για την αξιοποίηση του Κρυσταλ

Σήμερα πραγματοποιήθηκε 3η συνάντηση στο Γραφείο του Γενικού Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής


Σήμερα πραγματοποιήθηκε 3η συνάντηση στο Γραφείο του Γενικού Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Γιαννέλλη Θεοδοσιάδη  με τον κ. Στ. Ηλιάδη, Επικεφαλή του Δικτύου Νήσων Αιγαίου, Στ. Ελλάδας και Πελοποννήσου της Τράπεζας Πειραιώς, τον Πρόεδρο του  Επιμελητηρίου Λέσβου κ. Μυρσινιά, την καθηγήτρια Μουσειολογίας του Παν/μίου Αιγαίου κα Χουρμουζιάδου και εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων και συζητήθηκε η πρόταση του κ. Γιαννέλλη για την αξιοποίηση του ιστορικού «Καφέ Κρυστάλ» ως πολιτισμικού χώρου, χώρου προβολής των λεσβιακών προϊόντων κ.λ.π.

Η Τράπεζα Πειραιώς έδωσε το πράσινο φώς στον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και αποφασίσθηκε η δωρεάν παραχώρηση του ανωτέρω χώρου  στο Επιμελητήριο Λέσβου για τη σχετική αξιοποίησή του.

Σε συζήτηση του Γενικού Γραμματέα  Αιγαίου & Ν.Π. με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου αποφασίσθηκε η δημιουργία ενός φορέα διαχείρισης του όλου θέματος, αφού προηγουμένως φέρει στο θέμα στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου.


Από το Γραφείο του Γενικού Γραμματέα