Βραδινή πεζοπορία από τον ΟΡΕΙΑΣ προς τον Ταξιάρχη Μανταμαδου

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα διαφοροποιηθούμε, πραγματοποιώντας βραδινή διαδρομή.


Την Κυριακή (των Μυροφόρων) πανηγυρίζει η Ι. Μ. Ταξιαρχών Μανταμάδου και αρκετά μέλη μας θα ήθελαν να περπατήσουν προς τα εκεί, όπως είναι η παράδοση. Θα πάμε λοιπόν ως ΟΡΕΙΑΣ από δασικούς και αγροτικούς δρόμους, αντί για τον ασφαλτόδρομο με την κίνηση, ακολουθώντας την πορεία που κάνουν και κάτοικοι ορισμένων χωριών.

Το ραντεβού μας είναι 4:30 το απόγευμα του Σαββάτου 29 Απριλίου, στο S/M My Market στο πάρκιγκ. Από κει με πούλμαν θα πάμε ως την Κώμη, απ’ όπου θα ξεκινήσει η πεζοπορία. Η διαδρομή είναι 23 χλμ και εκτιμάμε ότι θα διαρκέσει περίπου 7 ώρες. Στον Ταξιάρχη θα υπάρχουν διαθέσιμες 2 ώρες, ώσπου να αναχωρήσουμε πάλι με το δικό μας λεωφορείο.

Εξυπακούεται πως απαιτείται καλή φυσική κατάσταση, παπούτσια όχι πολύ βαριά αλλά σταθερά και ανθεκτικά γιατί σε κάποια τμήματα το έδαφος είναι αρκετά ανώμαλο, εφεδρικό μπλουζάκι και οπωσδήποτε ατομικός φακός.


Δηλώσεις συμμετοχής κατά προτίμηση ηλεκτρονικά στη φόρμα που στέλνεται με e-mail, αλλιώς στον Θεόδωρο Κουρουγένη: 6972-176208 έως τις 11:00 το πρωί του Σαββάτου. Παρακαλούμε για τυχόν ακυρώσεις ειδοποιείτε έγκαιρα τηλεφωνικά.