Καλή εμφάνιση αλλά αποκλεισμός του Διαγόρα Αγ. Παρασκευές στην Σύρο για την Α΄ φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών

Την ήττα με 3-1 γνώρισε πριν από λίγο στην Ερμούπολη από τον Α.Ο Σύρου ο Διαγόρας για την Α΄ φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών και μοιραία αποχαιρέτησε την διοργάνωση.


Το σκορ και το τελικό αποτέλεσμα είναι μάλλον μαγική εικόνα αφού η ομάδα της Αγ. Παρασκευής ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, αλλά προδόθηκε από κάποια λάθη στην άμυνα αλλά και από την αστοχία των παικτών της στην τελική προσπάθεια  και δεν κατάφερε να φύγει με την πρόκριση από το νησί των  Κυκλάδων.

Παρά την μεγάλη κούραση από τα ταξίδια, καθώς η αποστολή έφτασε στον Πειραιά στις 6.30 το πρωί και έφυγε απευθείας για Σύρο φτάνοντας στο γήπεδο μισή ώρα πριν τον αγώνα, ο Διαγόρας ήταν καλύτερος αγγίζοντας πρώτος στο γκολ με τον Φιλιανό στο 5ο, ενώ στο 22ο δέχτηκε το γκολ από τον Λούσα σε μια φάση που υπήρχαν διαμαρτυρίες για φάουλ στο ξεκίνημα της. Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν και έχασαν 1-2 καλές ευκαιρίες με τον Γκιάτα και τον Σπάρταλη, πηγαίνοντας το ημίχρονο πίσω στο σκορ. Στην επανάληψη ο Διαγόρας ήταν πολύ καλός μέχρι το 75ο , ισοφάρισε στο 55ο με ωραίο μακρινό σουτ του Τσομπανέλλη, είχε την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας και έχασε τεράστια ευκαιρία στο 66ο να πάρει προβάδισμα όταν και πάλι ο Τσομπανέλλης βγήκε μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα μετά από μπαλιά του Σπάρταλη αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 76ο ο Α.Ο. Σύρου κατάφερε από το πουθενά να πάρει και πάλι προβάδισμα στο σκορ με γκολ του Μανουδάκη, με τον Τσομπανέλλη να χάνει την μπάλα μέσα από τα χέρια του. Σαν να μην έφτανε αυτό δυο λεπτά αργότερα ο Λούσας και πάλι από λάθος της άμυνας έκανε το 3-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, με την ομάδα της Σύρου να αντιμετωπίζει στην επόμενη φάση το Κερατσίνι.

ΑΟ Σύρου (Ρούσσος): Βαμβακούρης, Ρούσσος Κ., Μπάμπακαρ, Μαραγκός, Μουράι, Μανουδάκης, Κώτσης, Χούρος, Λούσας, Ραμπαβίλας, Μίρτσα.

Διαγόρας Αγ. Παρασκευής (Σπάρταλης): Τσομπανέλλης Γ., Κόμβος, Γκιάτα, Χατζέλης, Αντώναρος, Διακορώνας, Τσομπανέλης, Παρελλής (83 Στολάκης), Φιλιανός (87΄ Γιαννακέλλης), Σπάρταλης, Μαλακός.


Πηγη scorelesvos.gr