Betmasters.gr: Tα 'αστέρια' επιστρέφουν!

Γιουβέντους Μπαρτσελόνα και Ντόρτμουντ - Μονακό για την προημιτελική φάση του Champions League.


Kαλές είναι οι εμβόλιμες αγωνιστικές από στοιχηματική άποψη, δε λέω, όμως όταν έρχεται εβδομάδα με Champions League, όλα τα άλλα περιττεύουν. Μια τέτοια εβδομάδα είναι αυτή που διανύουμε και τα πράγματα έχουν σοβαρέψει πολύ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του πλανήτη. Και αυτό γιατί πλέον βρισκόμαστε στη φάση των "8", με την αδρεναλίνη να χτυπάει κόκκινο. Γιουβέντους Μπαρτσελόνα και Ντόρτμουντ - Μονακό είναι τα δύο ματς με τα οποία ξεκινάει η προημιτελική φάση.

Μείνε ενήμερος για τις εξελίξεις στο νόμιμο στοίχημα.

Γιουβέντους - Μπαρτσελόνα: Μπορεί να χαρακτηριστεί ως και ο ένας από τους δύο "πρόωρους" τελικούς (ο άλλος είναι το Μπάγερν - Ρεάλ). Τεράστια ονόματα και τα δύο και περιμένουμε να δούμε μια σειρά αγώνων γεμάτη συγκινήσεις. Η "Μεγάλη Κυρία" έχει σχεδόν εξασφαλίσει το πρωτάθλημα στην Ιταλία και ψάχνει διακαώς τη διάκριση στην Ευρώπη. Στην προηγούμενη φάση, η ομάδα του Aλέγκρι απέκλεισε στο... πολύ χαλαρό την Πόρτο με δύο νίκες (0-2 εκτός και 1-0 εντός). Για την Μπαρτσελόνα, τι να πούμε; Μετά από την επική ανατροπή στη φάση των "16" επί της Παρί Σ.Ζ. (ήττα 4-0 εκτός και νίκη 6-1 εντός), δικαιωματικά θα πρέπει να νιώθει ότι έχει ήδη κατακτήσει το τρόπαιο. Δεν είναι έτσι τα πράγματα, όμως, με την ομάδα του Λουίς Ενρίκε να χρειάζεται να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να αποκλείσει την πρωταθλήτρια Ιταλίας. Στην Primera Division, οι "μπλαουκράνα" βρίσκονται στη δεύτερη θέση και το -3 από την πρωτοπόρο Ρεάλ.

Ντόρτμουντ - Μονακό: Πρόκειται ίσως για το πιο αμφίρροπο ζευγάρι των προημιτελικών και το οποίο... μυρίζει πολλά γκολ. Η Ντόρτμουντ πέρασε αρκετά εύκολα το εμπόδιο της Μπενφίκα στη φάση των "16", ανατρέποντας με το 4-0 στη Βεστφαλία την ήττα με 1-0 στη Λισαβόνα. Στη Βundesliga, η ομάδα του Τούχελ προέρχεται από το βαρύ 4-1 από τη Μπάγερν, ήττα που την έφερε στην τέταρτη θέση. Η Μονακό, από τη μεριά της, μας χάρισε μια απίστευτη σειρά αγώνων με τη Μάν. Σίτι στον προηγούμενο γύρο, αφού η ομάδα του Ζαρντίμ χρειάστηκε να ανατρέψει με σκορ 3-1 στο Πριγκηπάτο το εντυπωσιακό 5-3 με το οποίο είχε χάσει προηγουμένως στην Αγγλία. Στη Ligue 1, oι Μονεγάσκοι μετά από 32 αγωνιστικές οδηγούν την κούρσα στο +3 από τη δεύτερη Παρί Σ.Ζ.