Τον τέλειωσε στο 94΄- Χαλκίδα-Αιολικός Μυτιλήνης 1-0 (ΒΙΝΤΕΟ)

Με γκολ του Πολίτη στο 94' η Χαλκίδα πήρε τη νίκη επί του Αιολικού και παρέμεινε αήττητη στο γήπεδό της.


Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων κατάφερε η Χαλκίδα να πάρει τη νίκη με 1-0 επί του Αιολικού, που έπαιζε με δέκα στο τελευταίο τέταρτο λόγω αποβολής του Μουδούρογλου. Κακό το παιχνίδι, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, με πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες.

Στο 9ο λεπτό ο Μπαλού έκανε την κάθετη στον Βεζιρτζόγλου αλλά την τελευταία στιγμή πρόλαβε ο Τάχιας κι έδιωξε σε κόρνερ. Στο 11' ο Χατζηστάμου έκανε το σουτ έπειτα από κακό διώξιμο των αμυντικών του Αιολικό, με τη μπάλα να φεύγει μόλις άουτ. Στο 16' ο Ντάμπος έκανε το μακρινό σουτ, με τη μπάλα να φεύγει πολύ άουτ. Στο 25' ο Βαλκάνος έκανε εξαιρετική σέντρα, αλλά ο Βεζιρτζόγλου αιφνιδιάστηκε και η κεφαλιά του ήταν πολύ άστοχη.

Στο 32' ο Μουδούρογλου έκανε επικίνδυνο σουτ, αλλά ο Ντουμάνης μπλόκαρε, στην πρώτη καλή στιγμή των φιλοξενούμενων. Στο 35' η Χαλκίδα έχασε τεράστια ευκαιρία με το δοκάρι του Χατζηστάμου έπειτα από πανέμορφο ψηλοκρεμαστό, με τον Μπαλού να σκοράρει στην επαναφορά, αλλά από αντικανονική θέση όπως υπέδειξε ο επόπτης. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι έχασαν νέα μεγάλη ευκαιρία, με τον Βαλκάνο να πλασάρει σε τετ-α-τετ τον Γιώτα και το τερματοφύλακα του Αιολικού να αποκρούει.

Στο 67' σημειώθηκε η πρώτη υποψία ευκαιρίας της επανάληψης, με το απελπιστικά άστοχο σουτ του Μουδούρογλου. Στο 75' ο Μουδούρογλου αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και λίγο μετά ο Ανέστης έκανε το σουτ, αλλά μπλόκαρε ο Γιώτας. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι θα μείνει μέχρι το τέλος το 0-0, ο Πολίτης στο 94' μετά την μπαλιά του Ψωμά, βρέθηκε απέναντι από τον Γιώτα και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0 για τη Χαλκίδα.

ΣΚΟΡΕΡ: 90+4' Πολίτης
ΚΟΚΚΙΝΗ: 75' Μουδούρογλου

ΑΟ Χαλκίς (Αντώνης Αυλωνίτης): Ντουμάνης, Ζυγογιάννης, Θωμάς, Μπακομήτρος, Καραμπάς, Εμέκα, Μπαλού (66' Ντελέκος), Βαλκάνος (66' Πολίτης), Ανέστης, Βεζιρτζόγλου, Χατζηστάμου.

Αιολικός (Γιάννης Πολλαετίδης): Γιώτας, Κρητικός (46' Τοπάλι), Κριπιντίρης, Ταχιας, Παληγεώργος (68' Χρήστου), Μουδούρογλου, Ευσταθίου, Κεσίδης, Ντάμπος, Τόλιας, Μανουσάκης (72' Μανουσάκης).

Διαιτητής: Αντωνίου (Ανατ. Αττικής)

Βοηθοί: Βιντσεντζάτος (Ανατ. Αττικής), Σπάρταλης (Δωδεκανήσου)

Πηγη www.liganews.gr

Δείτε στο βίντεο όλο τον αγώνα όπως τον κατέγραψε live το telesport.gr