Την διέλυσε στην Κρήτη- Κισσαμικός Καλλονή 4-1

Με ένα ξέσπασμα στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο Κισσαμικός υπέταξε με 4-1 την Καλλονή


Καταιγιστικός Κισσαμικός… Τα «δελφίνια» επιβλήθηκαν εντός έδρας με 4-1 της Καλλονής τη Μ. Τετάρτη  και έκαναν αποφασιστικό βήμα για την παραμονή τους στη Β’ Εθνική, καθώς απομακρύνθηκαν στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.

Αντίθετα, οι «σαρδέλες» παρέμειναν με 19 βαθμούς στην δέκατη έκτη θέση και συνεχίζουν να δίνουν «μεγάλη» μάχη για την παραμονή.

Η πρώτη καλή ευκαιρία ανήκε στην Καλλονή, με την κεφαλιά του Σισέ να περνά άουτ. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που ευτύχησαν να προηγηθούν στο 21’. Μετά από λάθος στο χώρο του κέντρου, ο Νικόλτσης πάσαρε στον Στογιάνοφ και αυτός έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Μαρτίνεθ, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει.

Οι γηπεδούχοι διατήρησαν τον έλεγχο μετά το 1-0 και στο 36’ πέτυχαν και δεύτερο γκολ, με τον Κίκε να κάνει ένα φοβερό σουτ εκτός περιοχής, γράφοντας το 2-0.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ για τους φιλοξενούμενους. Στο 55’ ο Αποστόλου ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Μπουγαΐδη, με τον διαιτητή να καταλογίζει την εσχάτη των ποινών. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Λαμπράκης, ο οποίος ευστόχησε, μειώνοντας σε 2-1.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο ρυθμός έπεσε, για να φτάσουμε στο τελευταίο δεκάλεπτο, το οποίο ήταν παράσταση για ένα ρόλο αφού ο Κισσαμικός «καθάρισε» το ματς.

Στο 80’, μετά από λάθος στην άμυνα της Καλλονής, ο Στογιάνοφ πήρε τη μπάλα και περνώντας την πάνω από τον Μανιάτη έκανε το 3-1 ενώ το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 87’ ξανά ο Μαρτίνεθ με σουτ.

Διαιτητής ήταν ο Αντωνίου (Αθηνών), με βοηθούς τους Ντάλλα (Αθηνών) και Γαρεφαλλάκη (Ηρακλείου)

Κίτρινες: 24’ Γκούμας, 55’ Μπουγαΐδης – 47’ Γιουκαρής, 57’ Ρεπετσάς

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Γιαλούσης, Μπουγαΐδης, Κουρέλλας, Σελινιωτάκης, Γκούμας (86′ Ψιάνος), Μαρτίνεθ, Κίκε (63′ Μάντζης), Νικόλτσης (75′ Βλάχος), Στογιάνοφ.


ΚΑΛΛΟΝΗ (Δημήτρης Γαβαλάς): Μανιάτης, Ζουλιώτης, Ευαγγελιδάκης, Ρεπετσάς, Μέγκαχεντ (83′ Γιώργου), Σάββα, Αποστόλου, Λίταινας, Γιουκαρής, Λαμπράκης (80′ Σοφιάνης), Σισέ (86′ Δικαιόπουλος).