Χαμός στην Χρυσομαλλούσα.. για έναν 18χρονο νταή με μοτοσυκλέτα- 2 συλλήψεις και 2 δικογραφίες

Καταδίωξη 18χρονου στην Μυτιλήνη… και σύλληψη μέσα στο σπίτι του-Συνεληφθη και ο 45χρονος πατέρας που τα έβαλλε με την ΕΛ.ΑΣ

Καταδίωξη 18χρονου στην Μυτιλήνη

Συνελήφθησαν, την Μ. Δευτέρα (10-04-2017) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 18 και 45 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία – κατά περίπτωση – για τα αδικήματα της εξύβρισης, της απειλής, της αντίστασης, της πρόκλησης σωματικής βλάβης και της πρόκλησης φθορών.

Αναλυτικότερα, ο 18χρονος κινούμενος με δίκυκλη μοτοσικλέτα σε δημοτική οδό στη Μυτιλήνη, αρνήθηκε να συμμορφωθεί σε σήμα στάσης, αστυνομικών της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ).

Όταν ακολούθως, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, πλησίον της οικίας του στη Μυτιλήνη, αγνόησε τις υποδείξεις τους, τους εξύβρισε, τους απείλησε και επιτέθηκε σε βάρος τους, χτυπώντας τους, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη. Ο ίδιος δράστης προκάλεσε και φθορές σε δίκυκλη υπηρεσιακή μοτοσικλέτα.

Στο ίδιο περιστατικό, ενεπλάκη και ο 45χρονος πατέρας του 18χρονου, ο οποίος αφού αρχικά εξύβρισε τους αστυνομικούς, επιτέθηκε επίσης σε βάρος τους, χτυπώντας τους, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.

Δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος δύο (2) ακόμη ατόμων (ένας άνδρας και μία γυναίκα), ηλικίας 71 και 65 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι προσπάθησαν να εμποδίσουν τη σύλληψη του 45χρονου και του 18χρονου.

Την προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης.