Μοναδικές στιγμές έζησε το κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης- Τα αστέρια του Ελληνικού μπάσκετ μάγεψαν το κοινό (PICS)

Μοναδικές στιγμές έζησαν χτες το βράδυ  οι περισσότεροι από 400 φίλαθλοι που κατέκλυσαν κάθε γωνιά του Κλειστού Γυμναστηρίου της Νεάπολης.


Χορηγός επικοινωνίας ήταν το LesvosPost.com

Μοναδικές στιγμές έζησαν χτες το βράδυ  οι περισσότεροι από 400 φίλαθλοι που κατέκλυσαν κάθε γωνιά του Κλειστού Γυμναστηρίου της Νεάπολης και έδωσαν το παρών στον μεγάλο φιλανθρωπικό αγώνα που διοργάνωσαν ο Α.Π.Σ. Παπάδος Γέρας σε συνεργασία με το Scorelesvos.

Το Κλειστό αποδείχτηκε μικρό για να χωρέσει τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας για να στηρίξει τις οικογένειες του Γιώργου Κρητικού και του Μαγδαληνού Ζαργκλή αλλά και να δει από κοντά μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα που έχει αναδείξει το Ελληνικό μπάσκετ.

Ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο Δήμος Ντικούδης, ο Νίκος Χατζής, ο Δημήτρης Παπανικολάου, ο Γιώργος Σκροπολίθας, ο Τζανής Σταυρακόπουλος, ο Γιώργος Αγιασωτέλλης, ο  Τάσος Κανταρτζής και ο Οδυσσέας Αντωνίου με προπονητή τον Μιχάλη Κυρίτση, έδειξαν ότι εκτός από μεγάλοι παίκτες είναι και μεγάλοι άνθρωποι παίζοντας απέναντι στον Παπάδο Γέρας και στέλνοντας το μήνυμα ότι όλοι μαζί μπορούμε.

Πριν από τον αγώνα οι διοργανωτές τίμησαν φορείς και ανθρώπους του χώρου. Συγκεκριμένα τιμήθηκαν:  

Ο Κώστας Μουτζούρης, Πρόεδρος Ρυθμιστικής Αρχής Λιμένων και πρώην πρύτανης στο Μετσόβειο Πολυτεχνείο, για την καθοριστική του συμβολή στην πραγματοποίηση του σημερινού αγώνα και γενικότερα για την προσφορά του στον Λεσβιακό αθλητισμό.   

 Η οικογένεια Τρύφων, η οποία εδώ και χρόνια στηρίζει κάθε τι καλό που γίνεται στο νησί, βρίσκεται κοντά σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και αποτελεί  χωρίς υπερβολή τον φύλακα άγγελο πολλών οικογενειών ειδικά τώρα τα χρόνια της κρίσης.  

Ο Αντιπεριφερειάρχης Στρατής Κύτελης εκπροσωπώντας την  Περιφέρεια Βορείου , ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού του Δήμου Λέσβου, Μιχάλης Ταμβακέλλης, για την στήριξη και την αμέριστη συμπαράσταση του νομικού προσώπου, των μελών του Διοικητικού συμβουλίου , ο Αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Λέσβου Κυριάκος Πετρέλλης,  ο εκπρόσωπος του Ελβετικού  Σταυρού,  Αχιλλέας Πεκλάρης, ο  Πρόεδρος του συλλόγου Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης  Μιχάλης Κυρίτσης για την ανταπόκριση του στο κάλεσμα και φυσικά τους  παίκτες της ομάδας του .

Επίσης ο Παπάδος βράβευσε τον προπονητή μπάσκετ Αχιλλέας Καταύτο για την πολυετή του προσφορά στο χώρο του Λεσβιακού Μπάσκετ και τον επί σειρά ετών αρχηγό της ομάδας μπάσκετ της Γέρας Στέλιο  Κακαγιάννη   για την προσφορά του στον σύλλογο.

Αξίζει να σημειωθεί  ότι ο σύλλογος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Παλλεσβιακού πρόσφερε τα έσοδα του δικού τους αγώνα απέναντι στην ομάδα των Μοτοσικλετιστών προ ημερών στα δυο παιδιά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, παρότι τα χρόνια έχουν περάσει για τους περισσότερους από τους βετεράνους, η κλάση και η ποιότητα τους ήταν τέτοια που φάνηκε και στο παρκέ παρά την φιλότιμη προσπάθεια των παιδιών της Γέρας.

Ο Πρόεδρος του Παπάδου Βασίλης Ανδριώτης θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης: « Νομίζω πως κατά γενική ομολογία ήταν μια απόλυτα επιτυχημένη οργανωτικά εκδήλωση  παρά τις λίγες ημέρες που είχαμε στην διάθεση μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που ανταποκρίθηκε, τους φορείς και τους ανθρώπους  που μας βοήθησαν και να ευχηθώ στις δυο οικογένειες των παιδιών να ξεπεράσουν γρήγορα τα προβλήματα τους».

Πηγη ρεπορτάζ, Φώτο www.scorelesvos.gr


Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό: