Ανοιχτή ομιλία από την Σχολή αεροσυνοδών και τουριστικών επαγγελμάτων στην Ελλάδα- Στην Μυτιλήνη ο πρόεδρος της MEGA AIRLINES STUDIES

Η MEGA AIRLINES STUDIES, η μόνη εξουσιοδοτημένη Σχολή αεροσυνοδών και τουριστικών επαγγελμάτων στην Ελλάδα,  που λειτουργεί με 3 πιστοποιήσεις από τους παρακάτω οργανισμούς:


The International Air Transport Association (IATA) ο οποίος παρέχει όλα τα διπλώματα για την αεροπορική και τουριστική βιομηχανία καθώς και για τις μεταφορικές εταιρίες

Την Πολιτική Αεροπορία (ΥΠΑ)

Τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ)

Σας προσκαλεί σε μια ανοιχτή ομιλία του Προέδρου της εταιρείας κ. Γιώργου Γαλίτη, την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 στο Ξενοδοχείο “Blue Sea” και ώρα 11:30.

Η MEGA AIRLINES STUDIES , η οποία ειδικεύεται σε σπουδές σχετικές με τις Αερομεταφορές και τον Τουρισμό, με αυτό το κάλεσμα στόχο έχει την ενημέρωση του κοινού της Λέσβου, με τις  ειδικότητες που προσφέρει η εταιρεία όπως οι αεροσυνοδοί, οι συνοδοί εδάφους, οι υπάλληλοι αεροδρομίου. Επίσης μέσω των Ειδικών Ταχύρρυθμων Προγραμμάτων που απευθύνονται και σε επαγγελματίες του χώρου, προκειμένου να βελτιώσουν τις γνώσεις και επιδεξιότητες τους μέσα σε ένα ολοένα και περισσότερο ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Για τους σπουδαστές που μένουν εκτός Αθηνών η MEGA AIRLINES STUDIES προσφέρει e-learning προγράμματα από απόσταση.

Η MEGA AIRLINES STUDIES ιδρύθηκε το 1999 στην Αθήνα, από τον κ. Γεώργιο Γαλίτη, διοικητικό στέλεχος της Alitalia και πρόεδρο της ομοσπονδίας Αερομεταφορών. Η Σχολή εκπαιδεύει αεροσυνοδούς και προσφέρει διεθνώς αναγνωρισμένα διπλώματα στον κλάδο των αερομεταφορών, της τουριστικής βιομηχανίας, της φιλοξενίας και της μεταφοράς εμπορευμάτων.

Με  πολυετή πείρα στον χώρο και βαθιά γνώση του αντικειμένου, η MEGA AIRLINES STUDIES αναβαθμίζει διαρκώς την ποιότητα των σπουδών, με σκοπό την εκπαίδευση, πιστοποίηση και προετοιμασία της νέας γενιάς επαγγελματιών σύμφωνα πάντα με τα διεθνή πρότυπα, καλλιεργώντας  διαρκώς τις επαφές της με την αγορά εργασίας.

Μήνυμα προέδρου

Ο τουρισμός σήμερα αποτελεί τη βαριά βιομηχανία της χώρας μας. Περισσότερα από 2.5 εκατομμύρια άνθρωποι, απασχολούνται αυτή τη στιγμή στον ολοένα αναπτυσσόμενο αυτό κλάδο.
Ως διοικητικό στέλεχος επί 35 συναπτά έτη στην Alitalia και πρόεδρος της ομοσπονδίας αερομεταφορών και τουρισμού, γνωρίζω σε βάθος τη διαδικασία αξιολόγησης και επάρκειας των γνώσεων που απαιτείται να έχει ο υποψήφιος εργαζόμενος στην τουριστική βιομηχανία.

Αισθάνθηκα λοιπόν την ανάγκη για τη δημιουργία μίας πρότυπου σχολής για την αεροπορική και τουριστική βιομηχανία, καθώς οι υπάρχουσες δομές εκπαίδευσης αδυνατούν να ανταποκριθούν στη νέα εποχή και τις εξελίξεις του κλάδου. Απαιτείται άρτια επιμόρφωση, τεχνογνωσία και άψογη εφαρμογή των νέων τεχνολογιών για να μπορέσει ο μελλοντικός επαγγελματίας να βρει εργασία σε εταιρίες του χώρου.

Μέσω της συνεργασίας μας με τη διεθνώς αναγνωρισμένη ΙΑΤΑ, μπορούμε να πιστοποιήσουμε τις γνώσεις και δεξιότητες που παρέχουμε στη MEGA AIRLINES STUDIES και να επεκτείνουμε τους ορίζοντες των σπουδαστών μας, με στόχο να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι να εργαστούν σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου.

Καλώς ήλθατε στη MEGA AIRLINES STUDIES!


Γεώργιος Γαλίτης