Διαγωνισμός LesvosPost: Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «CINEλθετε» στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης στις 20/03

Το LesvosPost.com σε συνεργασία με την παραγωγή Coronet Live σας προσφέρει 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «CINEλθετε» στο Δημοτικό Θέατρο της Μυτιλήνης την Δευτέρα 20 Μαρτίου και ώρα 21:00.


Την Δευτέρα 20 Μάρτιου, το Δημοτικό Θέατρο της Μυτιλήνης, υποδέχεται την μοναδική Stand-Up Comedy παράσταση «Cineλθετε». Ο Διονύσης Ατζαράκης και ο Θωμάς Ζάμπρας, μετά την τηλεοπτική επιτυχία στο ΣΚΑΙ, μεταφέρουν το χιούμορ της εκπομπής, στο σανίδι του θεάτρου για μια μοναδική παράσταση.

Σε μιάμιση ώρα ασταμάτητου γέλιου, μιλούν για την καθημερινότητα, τις σχέσεις, την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τα Τρίκαλα, τα σχολικά τους χρόνια, το facebook, τα ψυχολογικά τους, τον Μπάτμαν και τις πρώην τους. Αν έχετε και εσείς θέματα με την ποιότητα του τηλεοπτικού και κινηματογραφικού τοπίου στις ημέρες μας, ή απλά θέματα με την πρώην σας , η παράσταση «Cineλθετε» είναι ιδανική για εσάς. Μην τους χάσετε!

Το LesvosPost.com σας προσφέρει 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «CINEλθετε» στο Δημοτικό Θέατρο της Μυτιλήνης την Δευτέρα 20 Μαρτίου και ώρα 21:00.

Ακολουθήστε τη διαδικασία του διαγωνισμού, όπως αυτή περιγράφεται παρακάτω στα 3 απλά βήματα:



3. Στείλτε mail με θέμα «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ – Cineλθετε ΜΥΤΙΛΗΝΗ» και το ονοματεπώνυμο σας, καθώς το όνομα του προφίλ σας στο Facebook, στο lesvospost@gmail.com

Λεπτομέρειες

Ο διαγωνισμός λήγει μία ημέρα πριν από την ημέρα της παράστασης, στις 13.00 και οι νικητές θα ενημερωθούν με mail αλλά και άρθρο στο site.

*Απαραίτητη προϋπόθεση να γίνουν όλα τα παραπάνω βήματα από τους συμμετέχοντες


Λίγα λόγια για την παράσταση

Η αγαπημένη θεατρική σκηνή του αθηναϊκού κοινού, υποδέχεται την μοναδική Stand-Up Comedy παράσταση «Cineλθετε». Ο Διονύσης Ατζαράκης και ο Θωμάς Ζάμπρας, μετά την τηλεοπτική επιτυχία στο ΣΚΑΙ, μεταφέρουν το χιούμορ της εκπομπής, στο σανίδι του Coronet.

Σε μιάμιση ώρα ασταμάτητου γέλιου, μιλούν για την καθημερινότητα, τις σχέσεις, την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τα Τρίκαλα, τα σχολικά τους χρόνια, το facebook, τα ψυχολογικά τους, τον Μπάτμαν και τις πρώην τους. Αν έχετε και εσείς θέματα με την ποιότητα του τηλεοπτικού και κινηματογραφικού τοπίου στις ημέρες μας, ή απλά θέματα με την πρώην σας , η παράσταση «Cineλθετε» είναι ιδανική για εσάς.