«COFFEE PLANT»…το νέο στέκι του καφέ και όχι μόνο στα Λαδάδικα Μυτιλήνης (Χρυσοστόμου Σμύρνης 18)

«COFFE PLANT»… ονομάζεται το νέο κατάστημα που ανοίγει στα Λαδάδικα Μυτιλήνης

Ένας χώρος με ιδιαίτερη αισθητική, μελετημένο design και μοναδικές γεύσεις!

Εδώ ο φρεσκοψημένος καφές είναι τέχνη και θα γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια με την πρώτη δοκιμή! Το προσωπικό φιλικό και άρτια ενημερωμένο προσφέρει εξυπηρέτηση υψηλών προδιαγραφών

Η ομάδα του «Coffee Plant - café bistro» θα ετοιμάζει καθημερινά το καλύτερο πρωινό με λαχταριστά κρουασάν, ντόνατς, κρέπες και μπουγάτσα που θα σας μείνει αξέχαστη!

Δοκιμάστε επίσης πρωτότυπα φρέσκα σάντουιτς με γευστικούς συνδυασμούς που θα απογειώσουν τη γεύση!

Και αν αναζητάτε την καλύτερη πίτσα της πόλης το Coffee Plant - café bistro θα σας ενθουσιάσει με τη χειροποίητη ζύμη, τα ολόφρεσκα υλικά και μια συνταγή που ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς!

Το Coffee Plant - café bistro είναι η ιδανική πρόταση για ολες τις ώρες της ημέρας… πριν η μετά τη δουλειά, το σχολείο, το φροντιστήριο ή το shopping!

Πάρτε την παραγγελία μαζί σας, δοκιμάστε το delivery στο χώρο σας ή απλά …επισκεφθείτε τους!

Και μη ξεχνάτε το Drink Go (ποτό πακέτο) 3 ευρώ και μπυρα πακέτο 1 ευρώ.

Από την Παρασκευή 10 Μάρτιου το πρωί, ένα νέο στέκι ανοίγει τις πόρτες του και σας περιμένει με κέφι, όρεξη και χαρά να σας εξυπηρετήσει.

Με μότο «Και ναι ξεκινάμε!!!!» το Coffee Plant - café bistro, στα Λαδάδικα Μυτιλήνης, Χρυσοστόμου Σμύρνης 18, είναι πανέτοιμο να υποδεχθεί τους λάτρεις του καλού καφέ και όχι μόνο. Θα σερβίρει: πρωινό, ποτά και καφέ και θα κάνει διανομή στη Μυτιλήνη, αλλά και πέριξ αυτής. Ένα μικρό μαγαζί σε μια ήσυχη γειτονιά, με ξεχωριστά προϊόντα και ζεστή ατμόσφαιρα!

Νεανικό, μοντέρνο και ταυτόχρονα παραδοσιακό το Coffee Plant - café bistro σε ένα από τα πιο κεντρικά και ιστορικά σημεία της Μυτιλήνης, ανοίγει και φιλοδοξεί να γίνει το νέο στέκι της πόλης.

Όλες οι γεύσεις του Coffee Plant - café bistro έρχονται στο σπίτι σας με ένα τηλεφώνημα στο τηλ: 22510-37587, CU: 6948605759, WHATS UP: 6976895303. FB: Coffee Plant - café bistro


Coffee Plant - café bistro, δοκιμάστε το!