Η ώρα του μεγάλου φιλανθρωπικού αγώνα μπάσκετ έφτασε- Τα μεγαλύτερα αστέρια του Ελληνικού μπασκετ στην Μυτιλήνη

Η ώρα του μεγάλου φιλανθρωπικού αγώνα μπάσκετ που διοργανώνουν από κοινού ο Α.Π.Σ Παπάδος Γέρας σε συνεργασία με το Scorelesvos με επίσημο προσκεκλημένο τον Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Παπάδο Γέρας έφτασε.


ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ LESVOSPOST.COM

Αύριο Σάββατο το απόγευμα στις 18.00 στο Κλειστό της Νεάπολης μερικά από τα σπουδαιότερα ονόματα που έχει αναδείξει το Ελληνικό μπάσκετ όπως αυτά του Δήμου Ντικούδη, του Κώστα Τσαρτσαρή, του Νίκου Χατζή, του Δημήτρη Παπανικολάου, του Γιώργου Σκροπολίθα, του Λιβέρη Ανδρίτσου, του Τζανή Σταυρακόπουλου, του Νίκου Τόλια , του Γιώργου Αγιασωτέλη και του Οδυσσέα Αντωνίου, με τον Μιχάλη Κυρίτση προπονητή θα βρεθούν στο παρκέ για έναν μοναδικό αγώνα ζωής.

Φυσικά τα παραπάνω ονόματα δεν χρειάζονται συστάσεις καθώς αποτελούν κομμάτι της ιστορίας του ελληνικού μπάσκετ και μετά το τέλος της καριέρας τους έχοντας συστήσει τον σύλλογο αυτό προσπαθούν να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας με το να συμμετέχουν σε φιλανθρωπικούς αγώνες σε όλη την Ελλάδα από την Αλεξανδρούπολη ως την Κρήτη και την Μυτιλήνη.

Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν σε δυο συνανθρώπους μας που δίνουν την δική τους μάχη για επιβίωση.

Πρόκειται για τον 11χρονο Γιώργο Κρητικό από την Μυτιλήνη ο οποίος νοσηλεύεται εδώ και μήνες στο Ογκολογικό του Παίδων και τον Μαγδαληνό Ζαργκλή από την Γέρα, 19 ετών σήμερα, ο οποίος είχε πριν τρία χρόνια σοβαρό τροχαίο και εξακολουθεί να βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης στην Λάρισα. Και οι δυο περιπτώσεις έχουν απασχολήσει κατά καιρούς την τοπική κοινωνία και έχουν αναδειχθεί από τα ΜΜΕ τοπικά και πανελλήνιας εμβέλειας για την στήριξη των δυο παιδιών τα οποία παλεύουν για να κρατηθούν στην ζωή και χρειάζονται την στήριξη όλων μας.

Η προπώληση συνεχίζεται και όσοι θέλουν μπορούν να προμηθευτούν τις προσκλήσεις από το ALL STARS sports cafe & grill στον Μακρύ Γιαλό και από το Retro Wine Beer Eatery στην προκυμαία (5 ευρώ).


Συν - διοργανωτές της εκδήλωσης είναι ο Δήμος Λέσβου και το Νομικό Πρόσωπο Παιδείας – Αθλητισμού, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και το Λιμενικό Ταμείο Λέσβου. Παρουσιάστρια της εκδήλωσης θα είναι η Αθηνά Πιπίνη.