Εξέταση προληπτικής ιατρικής (ψηλάφησης μαστού) για τα μέλη της Ομάδας Εθελοντών Αιμοδοτών Αγιάσου

Συνεδρίασε την Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017 στις 7 μμ στην Αίθουσα Βιβλιοθήκης του Αναγνωστηρίου Αγιάσου το Συντονιστικό Όργανο της Ομάδας Εθελοντών Αιμοδοτών Αγιάσου


Συνεδρίασε την Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017 στις 7 μμ στην Αίθουσα Βιβλιοθήκης του Αναγνωστηρίου Αγιάσου το Συντονιστικό Όργανο της Ομάδας Εθελοντών Αιμοδοτών Αγιάσου με θέμα την οργάνωση εξέτασης προληπτικής ιατρικής (ψηλάφησης μαστού) για τα μέλη της, που θα γίνει το προσεχές Σάββατο 1η Απριλίου 2017 από τις 10 πμ μέχρι τις 1 μμ στο Περιφερειακό Ιατρείο Αγιάσου.

Την εξέταση θα πραγματοποιήσει ο χειρουργός ιατρός κ. Στρατής Κούσκος και οι συνεργάτες του.

Διευκρινίζεται ότι θα εξεταστούν μόνον εθελόντριες – μέλη της Ομάδας Εθελοντών Αιμοδοτών Αγιάσου. Οι αιμοδότριές  που επιθυμούν να εξεταστούν θα πρέπει να το δηλώσουν τηλεφωνικά στην κ. Διαμάντω Ρουγκέλη (κιν. 6932830312) ή στο ΚΕΠ της Δ.Ε. Αγιάσου (τηλ. 22520-23200) το αργότερο μέχρι και την προσεχή Παρασκευή το μεσημέρι.

«Αν έχουν στην κατοχή τους υπερηχογραφήματα μαστού ή μαστογραφίες, όχι όμως παλαιότερες του έτους, να τις φέρουν μαζί τους στην εξέταση.

Στόχος της Ομάδας μας είναι μέσα στο τρέχον έτος να οργανώσει την ίδια εξέταση και για γυναίκες του χωριού μας που δεν είναι αιμοδότριες. Για το σκοπό αυτό, όσες συγχωριανές μας επιθυμούν να εξεταστούν την επόμενη φορά, μπορούν να το δηλώσουν στα παραπάνω τηλέφωνα μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι.


Υπενθυμίζουμε ότι η επόμενη τακτική Εθελοντική Αιμοδοσία μας προγραμματίζεται για την Κυριακή 7 Μαΐου 2017 στο Γυμνάσιο Αγιάσου»τονίζει η Ομάδα Εθελοντών Αιμοδοτών Αγιάσου.