"Με όνειρο την Ελπίδα" έκθεση και προβολή ταινίας στην Μυτιλήνη

Κοινοποιείται η πρόσκληση στην έκθεση και προβολή ταινίας, που διοργανώνει η «Συνύπαρξη» σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στην Μυτιλήνη


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Κίνηση Πολιτών "Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο" σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, σας καλούν στο άνοιγμα της Έκθεσης "Με όνειρο την Ελπίδα".  Στην έκθεση αυτή, εκφράζονται με λόγια και ζωγραφιές τα όνειρα και οι ελπίδες των ανήλικων- ασυνόδευτων προσφύγων που συμμετείχαν την περασμένη χρονιά στις εκδρομές της Συνύπαρξης.

Η έκθεση θα είναι επισκέψιμη, καθ όλη τη διάρκεια της μέρας, στο ισόγειο του κτηρίου  του Τμήματος Γεωγραφίας, στο Λόφο Πανεπιστημίου, από Τετάρτη 15 έως Τετάρτη 22 Μαρτίου.

Την ημέρα των εγκαινίων, Τετάρτη 15 Μαρτίου και ώρα 7μ.μ., στο κεντρικό αμφιθέατρο του ίδιου κτηρίου, θα προβληθεί η ταινία "Janus' Legacy" των  Δημήτρη Παπαγεωργίου - Αλέξανδρου Σπάθη, από το Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας.
           

Απ το  Δ.Σ. της «Συνύπαρξης»

Ήβα Βουγιούκα Φράγκου                                           Χριστίνα Χατζιδάκη                  Πρόεδρος                                                                 Γραμματέας