Αιχμές του Στρατή Τζιμή για την μη συμμετοχή του στη νέα σύνθεση της Δημοτικής Αρχής Λέσβου

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Δεν επιθυμώ  να  σχολιάσω   τη μη συμμετοχή μου   στη  νέα σύνθεση της Δημοτικής  Αρχής, γιατί αυτή η διαδικασία  είναι αποκλειστικά θεσμική αρμοδιότητα  του Δημάρχου.

Θέλω, όμως, να ευχαριστήσω   τους μηχανικούς  της Τεχνικής Υπηρεσίας, οι οποίοι  υπερέβαλαν τους εαυτούς τους και  βοήθησαν με την επιστημοσύνη και την εργατικότητά τους να αφήσουμε  ως παρακαταθήκη για το  επόμενο διάστημα ένα σημαντικό  έργο, που ήδη αρχίζει να υλοποιείται, μετά την  πολύμηνη  νομοθετική εκκρεμότητα.  Έτσι, θα καλυφθούν σε μεγάλο βαθμό    τα  αιτήματα των κοινοτήτων, ενώ θα υλοποιηθούν, με χρηματοδότηση της Ε.Ε.,  έργα υποδομής και βιώσιμης ανάπτυξης (πλατείες, δρόμοι, σχολεία, πάρκα, πολιτιστικά  κτήρια, γήπεδα), τις μελέτες των οποίων εκπόνησε, κατά τα τελευταία δύο χρόνια,  η Τεχνική Υπηρεσία.
Ακόμα, επιθυμώ να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου  στη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών  για τις μεγάλες προσπάθειες  που κατέβαλαν για την εύρυθμη  λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου.

Τέλος, εύχομαι στη Δημοτική Αρχή,  με τη νέα σύνθεσή της,   καλή επιτυχία και   διαβεβαιώνω ότι θα είμαι αρωγός της για το καλό του τόπου μας.

Με εκτίμηση
Στρατής Τζιμής