Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λέσβου- Διαδικασίες εκλογής νέων προεδρείων

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λέσβου


Πρόσκληση σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 64 & 74 του Ν. 3852/2010 για την εκλογή: α) των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού  Συμβουλίου,  β) των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και  γ) των μελών της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017, ώρα 18:00 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου (Κουντουριώτη 1, Μυτιλήνη), ώστε να διεξαχθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες εκλογής:

1)      Των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου:

Ο Πρόεδρος προέρχεται από τη Δημοτική παράταξη της πλειοψηφίας, ο Αντιπρόεδρος προέρχεται από τη Δημοτική παράταξη της μείζονος μειοψηφίας και  ο Γραμματέας προέρχεται από τις Δημοτικές παρατάξεις της ελάσσονος μειοψηφίας.

2) Των μελών της Οικονομικής Επιτροπής:

Τα 5 μέλη εκλέγονται από την Δημοτική παράταξη της πλειοψηφίας και τα 3 μέλη από τις Δημοτικές παρατάξεις της μειοψηφίας.
Εκλέγονται, επίσης, 5 αναπληρωματικά μέλη, ήτοι 3 μέλη από την Δημοτική παράταξη της πλειοψηφίας και 2 μέλη  από τις Δημοτικές παρατάξεις της μειοψηφίας.

3) Των μελών της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής:

Τα  5  μέλη εκλέγονται από την Δημοτική παράταξη της πλειοψηφίας και 3  μέλη από τις Δημοτικές παρατάξεις της μειοψηφίας.
Εκλέγονται, επίσης, 5 αναπληρωματικά μέλη, ήτοι 3 μέλη από την Δημοτική παράταξη της πλειοψηφίας και 2 μέλη  από τις Δημοτικές παρατάξεις της μειοψηφίας.

                              Ο ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
                                   

                                                 ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΤΖΙΜΗΣ