Betmasters.gr: Λείπει το ντέρμπι, όχι το ταμείο

Χωρίς μεγάλο ντέρμπι αλλά με πολλά "υποσχόμενα" ματσάκια ταμείου.


Ποιός είπε ότι στα ντέρμπι είναι τα πολλά λεφτά; Κάθε άλλο θα τολμήσω να πω, αφού στα ντέρμπι συνήθως είμαστε κατά κάποιον τρόπο συναισθηματικά φορτισμένοι. Στο στοίχημα κύριοι, για να βγούμε κερδισμένοι, το συναίσθημα απαγορεύεται. Το Σάββατο λοιπόν είναι μέρα που υπόσχεται "συγκινήσεις" στις τσέπες μας αφού λείπει το μεγάλο παιχνίδι.

Εδώ μπορείς να δεις τα προγνωστικά των Betmasters.

Ίσως η Μπουντεσλίγκα να περιλαμβάνει τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της ημέρας. Πολύ σημαντικό είναι το Χέρτα - Ντόρτμουντ με τους Βερολινέζους να θέλουν να ξαναμπούν στο κόλπο της τετράδας, όμως οι Βεστφαλοί έρχονται με φόρα από την τεσσάρα επί της Μπενφίκα. Η δε Μπάγερν έριξε κι άλλη πεντάρα στην Άρσεναλ και μοιάζει ασταμάτητη. Ακόμη κι η φορμαρισμένη Άιντραχτ δεν μοιάζει ικανή να αποτελέσει εμπόδιο αυτή τη στιγμή. Η Λειψία από τη μεριά της συνεχίζει την φανταστική της κούρσα και υποδέχεται την Βόλφσμπουργκ με στόχο να παραμείνει στη δεύτερη θέση.

Στην Αγγλία έχει ματσάκια τόσο για την Πρέμιερ όσο και για τα προημιτελικά του FA cup. Μπόρνμουθ - Γουέστ Χαμ, Χαλ - Σουόνσι, Έβερτον - Γουέστ Μπρομ τα παιχνίδια για το πρωτάθλημα και Μίντλεσμπρο - Σίτι, Άρσεναλ - Λίνκολν για το κύπελλο.

Στα δικά μας, της Σούπερ Λίγκας, το ενδιαφέρον στρέφεται στο "Καυτανζόγλειο" όπου ο Ηρακλής, που καίγεται για βαθμούς προκειμένου να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού, υποδέχεται τον Παναθηναϊκό που είναι on fire έπειτα από την πεντάρα στη Βέροια. Εύκολη λεία δεν θα είναι ο "γηραιός", οπότε ας μην βιαστούμε να τον καταδικάσουμε. ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός και Πανιώνιος - Λάρισα τα άλλα δύο ματς.

Θριαμβευτικά πέρασαν στη φάση των 8 του Τσάμπιονς Λιγκ Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, όμως καμιά τους δεν παίζει σήμερα. Αντιθέτως, έχει σειρά η Ατλέτικο που φιλοξενείται από τη Γρανάδα, ενώ η Σεβίλλη παίζει εύκολο θεωρητικά παιχνίδι εντός έδρας με τη Λεγκανές. Βαλένθια - Χιχόν και Μάλαγα - Αλαβές τα υπόλοιπα δύο.

Στο Σαμπιονά η Μονακό συνεχίζει την τρελή της κούρσα και για να διατηρηθεί μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα πρέπει να κερδίσει την Μπορντό εντός έδρας. Νανσί και Μπαστιά δίνουν πολύ κρίσιμα παιχνίδια για την παραμονή τους με Λιλ και Γκινγκάμπ αντίστοιχα.

Τέλος, στη Serie A κλασικά το Σάββατο έχει μόνο ένα παιχνίδι, αφού ο κύριος όγκος της αγωνιστικής διεξάγεται την Κυριακή. Ωστόσο, αυτή τη φορά πρόκειται για ματσάρα. Το Τζένοα - Σάμπντόρια είναι το λεγόμενο ντέρμπι της Γένοβας και είναι ό,τι πρέπει για live bet.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.