Betmasters.gr:Ευρωλίγκα και Football League "σώζουν" την ημέρα

"Aδελφική" μάχη του Ολυμπιακού στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα


Κάθε φορά που φτάνει η διακοπή των πρωταθλημάτων για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων είναι σίγουρο ότι ο κάθε σοβαρός παίκτης στοιχήματος που σέβεται τον εαυτό του τα βάφει... μαύρα. Έτσι, ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά στο αυριανό πρόγραμμα σε πιάνει λίγο ένα σφίξιμο στην καρδιά από τη μικρή ποικιλία που παρέχεται σε γεγονότα. Βέβαια, αυτό δεν είναι και πάντα άσχημο, καθώς σε τέτοιες περιπτώσεις μπορούμε να συγκεντρωθούμε καλύτερα. Έτσι, λοιπόν, ξεχωρίζουν η "αδελφική" μάχη του Ολυμπιακού στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα συν άλλες τρεις αναμετρήσεις για την Ευρωλίγκα, ενώ πλήρες είναι το πρόγραμμα και για την 22η αγωνιστική της Football League.

Δες εδώ όλες τις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος.

Ξεκινώντας με μπάσκετ, ο Ολυμπιακός μετά την "αυτοκτονία" του εντός έδρας εναντίον της Γαλατασαράι ταξιδεύει στο Βελιγράδι για να αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα, ο οποίος θέλει τη νίκη για να είναι πιο άνετος, όσον αφορά την πρόκρισή του στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Ο Βασίλης Σπανούλης θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή των "ερυθρολεύκων", παρά την ίωση που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες, και αυτό αποτελεί από μόνο του καλό νέο για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Στα άλλα παιχνίδια, ξεχωρίζει το ισπανικό "κλάσικο" μεταξύ της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Νταρουσάφακα, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να προλάβουν το... τρένο της οκτάδας. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με το αδιάφορο ματς Γαλατασαράι - Ούνικς Καζάν.

Περνώντας, στην "ασπρόμαυρη θεά" με μεγάλη μας χαρά βλέπουμε ότι υπάρχει πλήρης αγωνιστική κίνηση στο πρωτάθλημα της Football League. Ξεχωρίζει το ντέρμπι Τρίκαλα - Λαμία, ενώ με μεγάλο ενδιαφέρον θα παρακολυθήσουμε τη... μάχη της Κρήτης μεταξύ των Χανίων και του ΟΦΗ! Στα άλλα ματς, έχουμε τα ζευγάρια: Σπάρτη - Κισσαμικός, Αναγέννηση Καρδίτσας - Αιγιανιακός, Καλλιθέα - Αχαρναϊκός, Παναιγιάλειος - Πανσερραϊκός και Άρης - Πανελευσινιακός.

Στα διεθνή, έχουμε και κάποια φιλικά εθνικών ομάδων με τα οποία μπορούμε να ασχοληθούμε. Ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Τσεχία - Λιθουανία, Σκωτία - Καναδάς και το μεγάλο "φιλικό" ντέρμπι Γερμανία - Αγγλία.