Τι καταγγέλλουν οι συγγενείς του 47χρονου που ξεψύχησε στην τουαλέτα του νοσοκομείου Μυτιλήνης


Σοκ προκαλεί η ιστορία ενός 47χρονου άνδρα από τη Μυτιλήνη, ο οποίος ξεψύχησε στην τουαλέτα του θαλάμου του νοσοκομείου, όπου νοσηλευόταν, χωρίς να δεχθεί καμία βοήθεια από τους γιατρούς, όπως καταγγέλλουν οι συγγενείς του.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου την Δευτέρα το βράδυ, με έντονους πόνους στο στήθος και την πλάτη.

Σύμφωνα με την αδερφή του 47χρονου, ο γιατρός που του έκανε το καρδιογράφημα δεν ήταν αρμόδιος, καθώς δεν ήταν καρδιολόγος, αλλά βοηθός ορθοπεδικού. Όπως καταγγέλλουν, οι εξετάσεις που του έγιναν ήταν ελλιπείς και γι΄ αυτό το περιστατικό δεν αντιμετωπίστηκε με την απαιτούμενη προσοχή.

«Έπρεπε το παιδί να το είχαν στην εντατική, να είχαν δίπλα του μηχάνημα και να τον παρακολουθεί ο καρδιολόγος», λέει χαρακτηριστικά ο πατέρας του 47χρονου, και συνεχίζει λέγοντας ότι «πέρασε μόνο ένας καρδιολόγος και του είπε πως αν πονέσει πολύ να φωνάξει για να του κάνουν ένα καρδιογράφημα».

«Ο αδερφός μου διαγνώστηκε με ισχαιμικό επεισόδιο και δεν μας ενημέρωσε κανείς για αυτό, το άκουσα την ώρα που τον βρήκαν πεθαμένο», δηλώνει η αδερφή του άτυχου άνδρα.

Η οργή των οικείων του ξεχείλισε όταν πήγαν στο νοσοκομείο να ζητήσουν τον φάκελο τους δικού τους ανθρώπου και η απάντηση που έλαβαν ήταν ότι θα πρέπει να πάει…. Ο ίδιος για να τον πάρει!


ΠΗΓΗ: enikos.gr