47.920 κιλά φρούτων από τον Δήμο Λέσβου στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ και του Κοινωνικού Παντοπωλείου αλλά και στους απόρους

Η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του  Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, κα Αναστασία Αντωνέλλη, κάνει γνωστά τα παρακάτω:


«Συνεχίζοντας την δράση μας, της δωρεάν διανομής φρούτων σε απόρους του Δήμου μας, παραλάβαμε ακτινίδια ως δικαιούχοι του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, για τους απόρους του Δήμου Λέσβου και πορτοκάλια ως δικαιούχοι της προμήθειας που είχε κάνει το Υπουργείο Πρόνοιας, για τους ωφελούμενους  του ΤΕΒΑ.

Συνολικά θα μοιραστούν στους ωφελούμενους  του ΤΕΒΑ,  του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λέσβου και στους απόρους ωφελούμενους των Κοινωνικών μας Εταίρων, 47.920 κιλά φρούτων.

Η διάθεση των φρούτων ξεκινά από σήμερα, με  διανομή στις 12 Δημοτικές Ενότητες, εκτός Μυτιλήνης.

Από Τετάρτη 29/3 μέχρι και Παρασκευή 31/3, στις εγκαταστάσεις τις ΕΨΥΠΑΛ, από ώρα 8.30- 12.30, θα γίνει διανομή των φρούτων για τους δικαιούχους του ΤΕΒΑ και για τους κατόχους κάρτας του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λέσβου, κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Μυτιλήνης - δηλαδή Μυτιλήνης, Αγίας Μαρίνας, Αλυφαντών, Αφάλωνα, Λουτρών, Μόριας, Παναγιούδας, Παμφίλων και Ταξιάρχη Καγανίου-.


Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να παραλαμβάνουν, έχοντας μαζί τους την κάρτα του Κοινωνικού Παντοπωλείου ή αντίγραφο της αίτησης τους στο ΤΕΒΑ και την ταυτότητα τους. Οι δικαιούχοι θα παραλαμβάνουν: 5 κιλά ακτινίδια ανά νοικοκυριό και πορτοκάλια:  4 κιλά για οικογένειες από  1 έως 2 μέλη, 6 κιλά για οικογένειες από 3 έως 4 μέλη και 8 κιλά για οικογένειες από 5 μέλη και πάνω.»