Στο Πλωμάρι βρέθηκε ο βουλευτής Χαράλαμπος Αθανασίου, για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Στο Πλωμάρι βρέθηκε ο βουλευτής του Νομού Λέσβου, κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου.

Το πρωί του Σαββάτου, παρέστη στην επίσημη δοξολογία στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου. Κατόπιν, κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο Πεσόντων και στη συνέχεια παρακολούθησε τη μαθητική παρέλαση και τις χορευτικές εκδηλώσεις στην κεντρική πλατεία Πλωμαρίου.

Τέλος, συνομίλησε με τοπικούς φορείς και κατοίκους της περιοχής από όπου ενημερώθηκε για τις προοπτικές της φετινής τουριστικής περιόδου, που ξεκινά σε λίγες μέρες, καθώς και τα προβλήματα της ευρύτερης περιοχής.

Το βράδυ, παρακολούθησε την καθιερωμένη χορευτική εκδήλωση του Αναγνωστηρίου Αγιάσου προς τιμήν της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.

Ο βουλευτής δήλωσε μετά το τέλος της εκδήλωσης:


«Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά, στους δασκάλους και στα μέλη του ΔΣ του Αναγνωστηρίου Αγιάσου που με μεράκι και αφοσίωση συνεχίζουν να κρατούν ζωντανή την παράδοση του νησιού μας, κόντρα στις αντιξοότητες και στα λειτουργικά προβλήματα που ανέκυψαν μετά την πρόσφατη καταστροφή του Θεάτρου τους».