Στην Λέσβο ο Δήμαρχος Αδραμυτίου με Αντιδημάρχους, Δημοτικούς Συμβούλους και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αδραμυτίου

Τον Δήμαρχο Λέσβου, Σπύρο Γαληνό, επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι, στο γραφείο του στο Παλαιό Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Αδραμυτίου


Τον Δήμαρχο Λέσβου, Σπύρο Γαληνό, επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι, στο γραφείο του στο Παλαιό Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Αδραμυτίου, Kamil Saka, συνοδευόμενος από Αντιδημάρχους, Δημοτικούς Συμβούλους, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αδραμυτίου και επιχειρηματίες της περιοχής και είχε μαζί τους μια γόνιμη συνεργασία.

Ο Δήμαρχος, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργου Ψάνη, και του Αντιδημάρχου Πολιτισμού – Τουρισμού & Αθλητισμού, Κώστα Αστυρακάκη, καλωσόρισε τον κ. Saka και τα μέλη της αντιπροσωπείας από το Αδραμύτι στη Λέσβο και τους ευχήθηκε καλή διαμονή. Ο κ. Γαληνός, συζήτησε μαζί τους, θέματα ανάπτυξης πολυεπίπεδης συνεργασίας σε διάφορους τομείς, όπως ο πολιτισμός, η παιδεία και τουρισμός, δεδομένης και της προσπάθειας από πλευράς Δημοτικής Αρχής για προσέλκυση όσο το δυνατόν περισσότερων Τούρκων επισκεπτών. Συγκεκριμένα, συζητήθηκε η πραγματοποίηση κοινών εκδηλώσεων και φεστιβάλ, η προώθηση των εμπορικών σχέσεων και η διεύρυνση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Λέσβου με τα απέναντι παράλια. Υπήρξε δέσμευση για  τη διερεύνηση όλων των δυνατοτήτων που υπάρχουν στην κατεύθυνση αυτή με τη δημιουργία ειδικών ομάδων εργασίας, που θα εξειδικεύσουν τους στόχους συνεργασίας ανά τομέα.


Ο κ. Saka, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την ειλικρινή και εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων και την φιλοξενία, ενώ η συνάντηση ολοκληρώθηκε με ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.