Betmasters.gr: Η ώρα των 'δικεφάλων'

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ρίχνονται στη μάχη των προημιτελικών του κυπέλλου


Σε αντίθεση με το πρωτάθλημα, στο οποίο ο Ολυμπιακός έχει πάρει σαφές προβάδισμα και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο, το κύπελλο Ελλάδος έχει πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Και οι τέσσερις "μεγάλες ομάδες" της χώρας είναι μέσα στον θεσμό και το ενδεχόμενο να τις δούμε όλες στα ημιτελικά είναι πολύ πιθανό. Μετά τις χθεσινές αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, σήμερα είναι η σειρά της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ να μπουν στη μάχη για μια θέση στα ημιτελικά.

Τσέκαρε στα γρήγορα τις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος στην Ελλάδα.

Η ΑΕΚ έχει βρει τα πατήματά της με τον Χιμένεθ στο τιμόνι. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που χλεύασαν τον ερχομό του Ισπανού κόουτς, ωστόσο δύο συνεχόμενες εξάρες η Ένωση είχε να ρίξει από τον καιρό του Νώε. Θα μου πείτε ήταν απέναντι σε Λεβαδειακό και Βέροια αλλά δεν παύουν να είναι εξάρες, πόσο μάλλον από τη στιγμή που η ΑΕΚ μετά βίας έφτανε στην αντίπαλη εστία επί ημερών Μοράις και Κετσπάγια. Η κατάκτηση του κυπέλλου θα είναι εξιλέωση για τον δικέφαλο, αφού στο πρωτάθλημα τουλάχιστον έως τώρα διαγράφεται μια ανεπιτυχής χρονιά. Αντίπαλος της ΑΕΚ ο Πλατανιάς ο οποίος είναι σαφώς υπολογίσιμος αντίπαλος. Το πρώτο παιχνίδι διεξάγεται στα Χανιά εκεί που η ομάδα του Παράσχου έχει κερδίσει τον Παναθηναϊκό κι έχει πάρει ισοπαλία από τον Ολυμπιακό. Στο μεταξύ προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Ο ΠΑΟΚ διανύει την καλύτερή του περίοδο στη σεζόν. Μετράει επτά διαδοχικές νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ακόμη κι όταν δεν παίζει καλά παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει και γενικά φαίνεται πως έχει βρει υγεία στα αποδυτήρια έπειτα από τις τρικυμίες που πέρασε σο τέλος του 2016. Στο μεταξύ έκανε προσθήκες στο ρόστερ που ήδη του έχουν βγει. Το κύπελλο είναι πλέον νούμερο ένα στόχος, αφού η είσοδος στα playoffs πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

 Φυσικά δεν θα έχει εύκολο έργο ο δικέφαλος του βορρά, αφού στο δρόμο του βρίσκει την Ξάνθη, μια ομάδα που είναι εξαιρετικά δύσκολο να την κερδίσεις, ειδικά στα "Πηγάδια", και η θέση της στον βαθμολογικό πίνακα της Σούποερ Λίγκας δεν είναι καθόλου τυχαία. Το αποψινό ματς λαμβάνει χώρα στην Ξάνθη και λογικά θα αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό της Τούμπας.

Φυσικά, στα σχέδιά μας είναι και η μελέτη της Ευρωλίγκας απόψε. Ο Παναθηναϊκός με το διπλό στη Γαλατά έκανε μεγάλο βήμα για τα playoffs, ωστόσο δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να εφησυχαστεί. Περιμένει απόψε την Μπάμπεργκ στο ΟΑΚΑ, μια ομάδα που είναι ικανή να καταστρέψει οποιονδήποτε αντίπαλο με το περιφερειακό της σουτ. Ματσάρα θα είναι επίσης το ΤΣΣΚΑ - Ερυθρός Αστέρας με τους Σέρβους να βρίσκονται σε εκπληκτική κατάσταση. Ούνιξ - Ρεάλ, Εφές - Μιλάνο και Μακάμπι - Μπασκόνια τα υπόλοιπα παιχνίδια.
[[Sportingbet|Διάβασε όσα πρέπει να γνωρίζεις για την Sportingbet.]]

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.