Betmasters.gr: Έχει 'βουνό' ν' ανέβει η Ατλέτικο

Λάμψη αστέρων στο "Καμπ Νου" με ημιτελικό του Κόπα ντελ Ρέι.


Το έχει το κατιτίς του το σημερινό πρόγραμμα. Και για να μην μπερδευόμαστε δεν είναι μόνο ο ημιτελικός του ισπανικού κυπέλλου που... μοιάζει με τελικό. Υπάρχουν κι άλλα ματσάκια σε Γαλλία, Ιταλία και Αγγλία.

Ρίξε μια ματιά στα προγνωστικά των Betmasters.

Φυσικά και το ματς της ημέρας είναι ο ημιτελικός του Κόπα ντελ Ρέι. Η Μπαρτσελόνα είχε περάσει από το "Καλντερόν" με 2-1 κι έχει συντριπτικό πλεονέκτημα, παρόλο που η Ατλέτικο είχε αντιδράσει στην επανάληψη και θα μπορούσε τουλάχιστον να έχει ισοφαρίσει. Πάντως, Τσόλο είναι αυτός κι ας μην τον υποτιμήσουμε. Άλλωστε και η Μπάρτσα δεν είναι η πιο έμπιστη ομάδα στην Ευρώπη την τρέχουσα σεζόν.

Ματσάρα έχει και στο Καμπιονάτο, ένα και καλό. Η Ρόμα, που θέλει να ξαναπεράσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, υποδέχεται την Φιορεντίνα. Οι "βιόλα" παίζουν καλύτερα από τη νίκη επί της Γιούβε και μετά. Ο Σόουζα θέλει να σώσει τη χρονιά, όμως η 7η θέση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή δεν είναι καθόλου κολακευτική.

Για το Σαμπιονά έχουμε εμβόλιμη αγωνιστική και σήμερα αγωνίζονται οι δύο κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, η Παρί φιλοξενεί τη Λιλ και περιμένει στραβοπάτημα της Μονακό, που παίζει στην έδρα της Μονπελιέ, για να την ισοφαρίσει στην κορυφή ή έστω να μειώσει τη διαφορά της. Καέν - Μπορντό το τρίτο παιχνίδι της βραδιάς.

Εμβόλιμη έχει και για την Ligue 2 με οκτώ συνολικά αναμετρήσεις. Η πιο σημαντική είναι αυτή της Στρασμπούργκ με την Τρουά, δύο ομάδες που ισοβαθμούν στην 3η θέση και διεκδικούν την άνοδό τους στη μεγάλη κατηγορία. Στο μεταξύ οι δύο πρωτοπόροι, Μπρεστ και Ρεμς παίζουν στις έδρες των Κλερμόν και Γκαζελέκ αντίστοιχα.

Τέλος, έχει ματσάκια και στις μικρές Αγγλίας, όμως το πιο σημαντικό είναι αυτό της Τσάμπιονσιπ. Η Γουίγκαν που κινδυνεύει με υποβιβασμό περιμένει στην έδρα της τη Νόριτς που βρίσκεται σε απόσταση βολής από την 6άδα και τα playoffs ανόδου. Διαφορετικοί στόχοι, βαθμοί "χρυσάφι".

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.