Betmasters.gr: Ταμείο και με λίγα ματς

Από ένα ματς σε Μπουντεσλίγκα, Σαμπιονά, Πριμέρα συν την Ευρωλίγκα.


Είναι άγραφος κανόνας ότι όταν έχουμε λίγα ματς για να ασχοληθούμε, τότε η μελέτη μας επικεντρώνεται σ' αυτά και οι πιθανότητες για ταμείο είναι πολλές. Αυτή η Παρασκευή είναι μια τέτοια μέρα.

Τσέκαρε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα.

Για την Μπουντεσλίγκα το Αμβούργο που κινδυνέυει με υποβοβασμό ίσως περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά υποδέχεται τη Λεβερκούζεν που δεν λέει να πάρει με τίποτα τα πάνω της. Οι "ασπιρίνες" προέρχονται από την πανωλεθρία από την Γκλάντμπαχ, ενώ οι "δεινόσαυροι" χρειάζονται βαθμούς για να βγουν από την επικίνδυνη ζώνη.

Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν η Λα Κορούνια φιλοξενεί την Μπέτις. Οι Γαλιθκιάνοι δεν κινδυνεύουν επί της ουσίας με υποβιβασμό, όμως πρέπει να διαφυλάξουν τουλάχιστον την έδρα τους για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. Οι Ανδαλουσιάνοι τα πάνε καλύτερα από τότε που ανέλαβε ο Βίκτορ Σάντσεθ. Δείγμα το 1-1 της προηγούμενης αγωνιστικής με την Μπαρτσελόνα.

Για το Σαμπιονά η Μετς που δίνει τη δική της μάχη για την παραμονή περιμένει τη Μαρσέιγ που είναι το λογικό φαβορί της αναμέτρησης. Η ομάδα της Μασσαλίας παλεύει για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, οπότε το ματς είναι must win. Φυσικά, η Παρασκευή είναι μέρα "αφιερωμένη" στη Ligue 2 για την οποία έχουμε 8 αναμετρήσεις συνολικά.

Τέλος, στην Ευρωλίγκα απόψε είναι η σειρά του Παναθηναϊκού ο οποίος έπειτα από τη νίκη επί του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα δοκιμάζεται στην αφιλόξενη έδρα της Γαλατά. Οι Τούρκοι δεν έχουν ρεαλιστικές ελπίδες για playoffs. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν παλεύουν τα παιχνίδια τους. Αρκεί να θυμηθούμε ότι ο Ολυμοιακός πέρασε πολύ δύσκολο βράδυ κι έχασε από την ομάδα του Αταμάν στην Πόλη. Μπασκόνια - Ρεάλ και Ερυθρός Αστέρας - Εφές τα υπόλοιπα ματς της ημέρας.