Betmasters.gr: Δυο ημιτελικοί, 'Καραϊσκάκης' κι Ευρωλίγκα

Μετρημένα είναι τα σημερινά ματς ποδοσφαίρου, ωστόσο υπάρχει πολύ έντονο ενδιαφέρον σε όλα.


Το ίδιο φυσικά ισχύει και για την Ευρωλίγκα, καθώς στη μάχη ρίχνεται ξανά ο Ολυμπιακός έπειτα από την ήττα του στο ΟΑΚΑ.
Ρίξε μια ματιά στα προγνωστικά των Betmasters!

Ας ξεκινήσουμε από τα εγχώρια. Απέμεινε το τελευταίο και πιο ενδιαφέρον ζευγάρι της φάσης των 16. Ο Ολυμπιακός πήρε με τα χίλια ζόρια το Χ στο "Κλεάνθης Βικελίδης" από τον Άρη. Το 1-1 στη Θεσσαλονίκη με γκολ του Ανσαριφάρντ δίνει φυσικά το αβαντάζ στους "ερυθρόλευκους" για την πρόκριση, όμως ο "θεός του πολέμου" δεν θα παρατήσει τόσο εύκολα τα όπλα.

Για το Κόπα ντελ Ρέι διεξάγεται ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα στη Θέλτα και την Αλαβές. Το πρώτο ματς λαμβάνει χώρα απόψε στο Βίγκο. Μπορεί η Θέλτα να απέκλεισε τη Ρεάλ, όμως η Αλαβές έχει αποδείξει ότι φέτος είναι κάτι παραπάνω από υπολογίσιμη αντίπαλος. Οπότε ας μην βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα.

Στο Κόπα Άφρικα σειρά έχει ο ημιτελικός ανάμεσα στο Καμερούν και την Γκάνα. Τα "λιοντάρια" πέταξαν εκτός διοργάνωσης στη διαδικασία των πέναλτι ένα από τα φαβορί του θεσμού, τη Σενεγάλη, ενώ η Γκάνα με δύο γκολ του Αγιού άφησε εκτός το Κονγκό. Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως θα πέσουν κορμιά για μια θέση στον τελικό.

Τέλος, η Ευρωλίγκα έχει γίνει για πολλούς η αγαπημένη διοργάνωση φέτος λόγω θεάματος. Εμείς στο betmasters τη λατρεύουμε κυρίως επειδή μάς έχει στείλει σε πολλά και καλά ταμεία. Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Καζάν όπου ο Λάνγκφορντ και η παρέα του περιμένουν. Το ματς της ημέρας βέβαια είναι το Φενέρ - ΤΣΣΚΑ σε άλλη μια κόντρα Ζοτς-Ιτούδη. Ζαλγκίρις - Μπαρτσελόνα, Μπάμπεργκ - Μακάμπι και Μιλάνο - Νταρουσάφακα τα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς.