Betmasters.gr: Μάχες σε όλα τα μέτωπα

Μεγάλη αγωνία Ισπανία, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία.


Χωρίς το μεγάλο ντέρμπι αλλά με πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια και ταυτόχρονα κρίσιμα για τη διαμόρφωση των βαθμολογιών διεξάγονται σήμερα, Κυριακή, σε όλη τη "γηραιά ήπειρο".

Εδώ βλέπεις τα πάντα για το νόμιμο στοίχημα.

Αρχίζω με τα της Ελλάδος. Το πιο σπουδαίο ματς παίζεται στην Ξάνθη, εκεί όπου για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες ξαναπηγαίνει ο ΠΑΟΚ. Ο δικέφαλος του βορρά πέρασε από τα Πηγάδια με 1-2 για το κύπελλο, όμως πολύ δύσκολα θα ξαναχάσουν οι "ακρίτες". Ο Παναθηναϊκός περιμένει τον Παναιτωλικό με στόχο να επαναλάβει την πολύ καλή εμφάνιση που έδειξε στο κύπελλο με τον Αστέρα. Κέρκυρα - Λεβαδειακός και Πλατανιάς - ΠΑΣ Γιάννινα τα άλλα δύο ματς.

Στην Αγγλία η Τσέλσι έχοντας ως στόχο να καθαρίσει μια ώρα αρχύτερα με την υπόθεση του τίτλου καλείται να περάσει από την έδρα της Μπέρνλι η οποία εντός είναι πραγματικός βράχος (9-1-3). Το άλλο ματς είναι ντέρμπι παραμονής με τη Σουόνσι να υποδέχεται στην Ουαλία τη Λέστερ που παραπαίει.

Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν το παιχνίδι της ημέρας είναι το Ατλέτικο - Θέλτα. Και οι δύο είναι πληγωμένες από τον αποκλεισμό τους στα ημιτελικά του κυπέλλου. Για την Ατλέτικο έχει πολύ μεγάλη σημασία να κερδίσει, αφού κάθε απώλεια από εδώ και στο εξής μπορεί να αποβεί μοιραία για την τετράδα. Το Λας Πάλμας - Σεβίλλη ενδέχεται να είναι από τα πιο πλούσια σε θέαμα παιχνίδια της αγωνιστικής σε όλη την Ευρώπη. Βιγιαρεάλ - Μάλαγα και Λεγκανές - Χιχόν τα άλλα δύο.

Στην Ιταλία οι πρωτοπόροι περνούν δοκιμασίες, οι οποίες είναι το αλατοπίπερο της διατήρησης στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η Γιούβε ξέρει να καθαρίζει καλά τα παιχνίδια όπως αυτό στην έδρα της Κάλιαρι. Η Ίντερ υποδέχεται την ντεφορμέ Έμπολι, ενώ η Ρόμα φιλοξενείται από την Κροτόνε. Ενδέχεται ακόμη και να μην δούμε αλλαγές στις πρώτες τέσσερις θέσεις του Καμπιονάτο.

Οι εξελίξεις στην Μπουντεσλίγκα έχουν πάρει άγρια μορφή. Ομάδες νεοφώτιστες αγγίζουν την κορυφή και παλιές καραβάνες κινδυνεύεουν με υποβιβασμό. Μια τέτοια είναι η Βόλφσμπουργκ που απέχει μόλις τρεις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Για να μην έχουν προβλήματα οι "λύκοι" πρέπει να συνέλθουν από σήμερα κιόλας στο ματς με τη Χόφενχαϊμ η οποία διαπρέπει με την παρουσία της φέτος, όμως έπεσε στην 5η θέση. Φράιμπουργκ - Κολωνία το άλλο ματς.

Τέλος, ο πυρετός στις πρώτες θέσεις του Σαμπιονά δεν λέει να πέσει. Η Νις πρέπει να περάσει από την έδρα της Ρεν για να διατηρηθεί μαζί με τις Παρί και Μονακό. Σεντ Ετιέν - Λοριάν και Ναν - Μαρσέιγ τα υπόλοιπα δύο παιχνίδια της βραδιάς.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.