Betmasters.gr Καίνε' οι κορυφές της Πρέμιερ και της Πριμέρα

Λίβερπουλ - Τότεναμ το κορυφαίο ματς του Σαββάτου.


Από την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει τόσο το Τσάμπιονς Λιγκ όσο και το Γιουρόπα, οπότε τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα βρίσκονται σε πολύ κρίσιμη στροφή.

Τα αστεία τελειώσανε, περιθώρια για απώλειες δεν υπάρχουν.
Εδώ μπορείς να δεις τα προγνωστικά των Betmasters.

Δεν είναι τυχαία το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Μπορεί η Τσέλσι να έχει ξεφύγει στην κορυφή της βαθμολογίας, όμως από εκεί και κάτω οι ομάδες της Πρέμιερ κυριολεκτικά σφάζονται για μια θέση μέσα στην τετράδα. Το Λίβερπουλ - Τότεναμ είναι πάρα πολύ σημαντικό ντέρμπι κυρίως για τους "κόκκινους" που αγνοούν τη νίκη εδώ και 5 αγωνιστικές κι έχουν πέσει στην 5η θέση. Η Τότεναμ στον αντίποδα είναι στην 2η και πρόκειται για την ομάδα με τις λιγότερες ήττες την τρέχουσα σεζόν (μετράει μόλις 2!). Στο μεταξύ η Άρσεναλ θέλει να επιστρέψει στις νίκες έπειτα από 2 σερί ήττες υποδεχόμενη τη Χαλ του Μάρκο Σίλβα, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί την πάντα επικίνδυνη Γουότφορντ.

Κι αν στην Αγγλία τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους ως προς την πρώτη θέση, δεν ισχύει το ίδιο για την Πριμέρα Ντιβιζιόν. Εκεί, η Ρεάλ μπορεί να έχει 2 αγώνες λιγότερους από τη Μπάρτσα, ωστόσο δεν πάυει να είναι απλώς στο +1. Η "βασίλισσα" παίζει στην έδρα της ουραγού Οσασούνα από την οποία λογικά θα περάσει. Η Μπαρτσελόνα θα πάει για προθέρμανση τελικού κυπέλλου στην Αλαβές με στόχο να παραμείνει έστω σε απόσταση βολής από τους Μαδριλένους ή ακόμη και να τους προσπεράσει. Μπιλμπάο - Λα Κορούνια και Μπέτις - Βαλένθια τα άλλα δύο ματς.

Για τη Σούπερ Λίγκα διεξάγονται τρεις αναμετρήσεις. Ο Ολυμπιακός μετά τη "λευκή ισοπαλία" με τον Ατρόμητο για το κύπελλο παίζει και πάλι στο "Καραϊσκάκης" αυτή τη φορά με τη Λάρισα τη στιγμή που οι "βυσσινί" δεν μπορούν να αισθάνονται άνετα μόλις στο +4 από τον υποβιβασμό. Το ματς της ημέρας στα ελληνικά γήπεδα είναι το Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης ανάμεσα σε δύο ομάδες που πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημά μας. Η μέρα ανοίγει με το Βέροια - Πανιώνιος.

Στην Μπουντεσλίγκα η Μπάγερν παρά τη γκέλα της περασμένης αγωνιστικής αύξησε τη διαφορά της από τη Λειψία που έχασε από τη Ντόρτμουντ. Οι Βαυαροί φιλοξενούνται από την Ίνγκολσταντ που καίγεται για βαθμούς προκειμένου να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια στη Γερμανία σήμερα είναι το Λεβερκούζεν - Άιντραχτ. Η ομάδα της Φρανκφούρτης είναι μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος και καθ' όλα δίκαια φιγουράρει στην 3η θέση του πίνακα. 

Αντιθέτως, οι "ασπιρίνες" έχουν πέσει σε βαθύ ύπνο και δεν λένε να συνέλθουν. Στα Λειψία - Αμβούργο και Ντάρμσταντ - Ντόρτμουντ υπάρχει επίσης μεγάλη βαθμολογική σημασία.
Για το Σαμπιονά η πρωτοπόρος Μονακό θέλει να κρατηθεί στην κορυφή και περιμένει εντός τη Μετς που προέρχεται από δύο σερί νίκες, ενώ η Λυών παίζει στην έδρα της πάντα υπολογίσιμης Γκινγκάμπ. Τα Λιλ - Ανζέ και Ντιζόν - Καέν θα κρίνουν πολλά όσον αφορά στην ουρά της βαθμολογίας.

Τέλος, κλασικά για το Καμπιονάτο έχουμε μόλις έναν αγώνα, αφού ο κύριος όγκος της αγωνιστικής διεξάγεται Κυριακή. Ο λόγος για το Φιορεντίνα - Ουντινέζε με τους "βιόλα" να προέρχονται από τη βαριά μεσοβδόμαδη ήττα με 4-0 από τη Ρόμα. Η Ουντινέζε παλεύει τα εκτός έδρας παιχνίδια της αλλά της λείπει το κίνητρο, αφού δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό, όμως δεν μπορεί να έχει και πιο αιδιόδοξο στόχο από ένα πλασάρισμα μέσα στην πρώτη δεκάδα.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.