Το νέο ampeliko.gr- Όλες οι ομορφιές του Αμπελικου… με ένα κλικ

Μετά από μια δεκαετία επιτυχημένης λειτουργίας της ιστοσελίδας μας ampeliko.gr, φέτος ξεκινάμε την νέα χρονιά με μια λειτουργικά και αισθητικά ολοκαίνουργια ιστοσελίδα.


Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η νέα ιστοσελίδα θα συντελέσει ακόμη περισσότερο στην προβολή του παραδοσιακού οικισμού Αμπελικού αλλά και στο έργο της ομάδας εθελοντισμού και αλληλεγγύης "Η Άμπελος"!

Αγαπητοί επισκέπτες περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, γνωρίστε την ιστορία του Αμπελικού και τα μουσεία μας, τον Άγιο Νικόλαο και τα παρεκκλήσια μας, το σπάνιο και πανέμορφο φυσικό περιβάλλον, συμμετάσχετε μαζί με την ομάδα μας στην εθελοντική και κοινωνική της δράση, ενημερωθείτε για όλα όσα αφορούν τον οικισμό μας αλλά και το νησί της Λέσβου!

Να ευχαριστήσουμε θερμά την εταιρεία της Αθηνιώτου Αμερισώς, WEBGRECO - Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Διαδικτύου για την ΔΩΡΕΑΝ κατασκευή της νέας δυναμικής ιστοσελίδας και για την ΔΩΡΕΑΝ καταχώρηση στον Επαγγελματικό Οδηγό της Λέσβου - Lesvos.Pro.

Να ευχαριστήσουμε επίσης για ακόμη μια φορά όλους όσους όλα αυτά τα χρόνια συντέλεσαν στην λειτουργία / υποστήριξη της ιστοσελίδας μας αλλά και στην δημιουργία / συγκέντρωση του περιεχομένου της.


Υποσχόμαστε να εμπλουτίσουμε την νέα μας ιστοσελίδα με πληθώρα περιεχομένου (νέο και παλιό) αλλά και ενημέρωση σχετικά με το Αμπελικό και την δράση της Ομάδας μας! Προσκαλούμε όλους σας να αγκαλιάσετε και να στηρίξετε την προσπάθεια αυτή καθώς και την Ομάδα Εθελοντισμού και Αλληλεγγύης "Η Άμπελος" και φυσικά να μας επισκεφτείτε για να τα πούμε και από κοντά!