Μεταγραφικός "οργασμός" στην Καλλονή με στόχο την παραμονή…. ανακοίνωσε 5+2 μεταγραφές (PICS)

Μεταγραφικός "οργασμός" επικρατεί τις τελευταίες ώρες στην Καλλονή η οποία σε μόλις 24 ώρες ανακοίνωσε 7 νέα μεταγραφικά αποκτήματα!


Χθες τελευταία μέρα των μεταγραφών, η ομάδα της Καλλονής ανακοίνωσε την απόκτηση 7 συνολικά ποδοσφαιριστών, εκ των οποίων ήδη έχουμε δημοσιεύσει τους Μέγκαχεντ και Σβόγιτς. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Πρόκειται για τους Μαχαμανέ Σισέ (27/12/1993, μέσος) που αγωνιζόταν στους Λέοπαρντς στο Κονγκό, Γιώργο Μέξη (19/01/1994, αμυντικός) και Ζήση Ναούμ (φωτ. 17/01/1994, επιθετικός) από τον Πανελευσινιακό, Γιώργο – Ραφαήλ Ελευθεριάδη (17/11/1996, επιθετικός) από την ΑΕ Σπάρτη και Γιώργο Δικαιόπουλο (23/01/1992, αμυντικός) ως ελεύθερος.

Οι επόμενες ώρες μπορεί να φέρουν κι άλλες αποκτήσεις ελεύθερων παικτών, οι οποίοι θα ενσωματώνονται άμεσα στην ομάδα!

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις για τους πέντε :

«Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μαχαμάνε Σισέ (Mahamane Cisse). Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας γεννήθηκε στο Μάλι στις 27 Δεκεμβρίου του 1993 και αγωνίζεται ως αριστερό εξτρέμ. Έχει συμμετοχές με τις μικρές εθνικές ομάδες (U20-U17) του Μάλι ωστόσο είναι διεθνής με την ανδρική εθνική ομάδα του Νίγηρα. Έχει αγωνιστεί με την Djoliba (Μάλι) και την Léopards de Dolisié (Κονγκό). Τον καλωσορίζουμε στην Καλλονή και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!



«Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Μέξη. Ο Γιώργος Μέξης γεννήθηκε στις 19 Ιανουαρίου του 1994 και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στα τμήματα υποδομών του Πανιωνίου. Έχει περάσει από Άλιμο (Γ’ εθνική) και Τριγλία Ραφήνας (Γ’ εθνική) ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν ο Πανελευσινιακός. Καλωσορίζουμε τον Γιώργο στην οικογένεια της Καλλονής και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!






«Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Ζήση Ναούμ (23 ετών – Επιθετικός), Γιώργου-Ραφαήλ Ελευθεριάδη (20 ετών – Επιθετικός) και Γιώργου Δικαιόπουλου (25 ετών – Επιθετικός). Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.»