Μπορούσε την νίκη ο Αιολικός- Παναρκαδικός- Αιολικός 1-1

Παναρκαδικός και Αιολικός, αναδείχθηκαν ισόπαλοι, 1-1, για την 19η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής.
'
Ο Παναρκαδικός, δεν μπήκε δυνατά στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να βρεθεί πίσω στο σκορ, λίγα λεπτά μετά την έναρξη του παιχνιδιού.

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε, ο Λαλάς στο πέμπτο κιόλας λεπτό της αναμέτρησης, καθώς με κοντινή προβολή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καπετάνου, για το 0-1.

Το "τριφύλλι", προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι, και να φέρει και πάλι το ματς στα ίσα. Στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Γιουκούδης με ωραία κίνηση, προσπάθησε να νικήσει τον Ζαχαρή, χωρίς όμως να τα καταφέρνει. Ο Παναρκαδικός ανέβαζε στροφές και στο 20', μετά από ωραία συνεργασία, η μπάλα κατέληξη στον Σαλαπάτα, όπου εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ, με την προσπάθεια του να καταλήγει, σχεδόν δίπλα από το αριστερό δοκάρι του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Στο 30' ο Βελισσάρης, έβγαλε τετ-α-τετ, τον Σαλαπάτα, με τον τελευταίο να μην καταφέρνει να νικήσει τον Ζαχαρή, που απομάκρυνε σε κόρνερ. Το γκολ για τους γηπεδούχους, τελικά ήρθε στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Κυριακόπουλος, μετά από εκτέλεση κόρνερ, έστειλε την μπάλα, με γυριστή κεφαλιά, στα δίχτυα, για το 1-1.

Οι δύο ομάδες, κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο αποτέλεσμα. Στην επανάληψη, ο Παναρκαδικός μπήκε αποφασισμένος για την επίτευξη ενός ακόμα τέρματος, που θα τον έβαζε μπροστά στο σκορ. Στο 51ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Βελισσάρης θέλησε να γίνει απειλητικός, με το δυνατό σουτ, που επιχείρησε εκτός περιοχής, χωρίς όμως να ανησυχεί τον Ζαχαρή.

Λίγα λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι με διπλή ευκαιρία, δεν μπόρεσαν να προηγηθούν για πρώτη φορά στο παιχνίδι. Ο Πούτσι αρχικά έπιασε με το δεξί του πόδι, ένα δυνατό σουτ με τον πορτιέρε του Αιολικού, να απομακρύνει με δυσκολία ενώ στη συνέχεια ο Γιουκούδης, δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 70' οι φιλοξενούμενοι, έφτασαν κοντά στο να πάρουν και πάλι κεφάλι στο σκορ. Ο Ντάμπος, με πλασέ θέλησε να νικήσει τον Καπετάνο, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.
Στο 76' ο διαιτητής της αναμέτρησης, Αλιάγας Αριστείδης, απέβαλλε από τον πάγκο, τον τεχνικό του Αιολικού, για τις έντονες του διαμαρτυρίες. Στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, ο Αρώνης για κακή του τύχη σημάδεψε το δοκάρι, μη μπορώντας να δώσει τη νίκη στον Παναρκαδικό.

Το τελευταίο σφύριγμα, από τον "άρχοντα" της αναμέτρησης, βρήκε τις δύο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Καπετάνος, Πετρούπολους, Γκρόσιος, Γκίτσιας, Κυριακόπουλος, Σταθουλόπουλος (83' Αρδάμης), Βελισσάρης, Σαλαπάτας, Πούτσι (73' Μπίσσιας), Γιουκούδης (57' Κολιόπουλος)

Αιολικός: Ζαχαρή, Ιωαννίδης (67' Τοπάλι) , Κρητικός, Ταχιάς, Παληγεώργος (46' Πάλα), Κριμπιντίρης, Λαλάς (Ντάμπος), Κεσίδης, Μπουρούς, Μανουσάκης, Ευσταθίου


Πηγη arcadiasports.gr